Opel Zafira stan wzorowy 1.9 diesel 120KM 91tys.!
Moderator: Tunio999
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
Opel Zafira stan wzorowy 1.9 diesel 120KM 91tys.!
Witam,
Co myślicie o tej zafirce ? http://moto.allegro.pl/opel-zafira-stan ... 77311.html byłem na miejscu, oryginalny lakier bo sprawdzałem, tylko ma kilka rysek i wgniotek, ale nie wiem czy to przeszkadza i czy można jakoś ładnie zrobić żeby nie było śladu, wyposażenie ekstra, nawigacja zintegrowana, tylko nie wiem co to znaczy "zintegrowana" ? Brakuje tylko z tyłu elektrycznych szyb i skórzanej kierownicy..
Jak ją oceniacie ? Warto za 35tyś z kołami zimowymi ( wartość 2000zł ) ?.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź,
Zafiromaniak
Co myślicie o tej zafirce ? http://moto.allegro.pl/opel-zafira-stan ... 77311.html byłem na miejscu, oryginalny lakier bo sprawdzałem, tylko ma kilka rysek i wgniotek, ale nie wiem czy to przeszkadza i czy można jakoś ładnie zrobić żeby nie było śladu, wyposażenie ekstra, nawigacja zintegrowana, tylko nie wiem co to znaczy "zintegrowana" ? Brakuje tylko z tyłu elektrycznych szyb i skórzanej kierownicy..
Jak ją oceniacie ? Warto za 35tyś z kołami zimowymi ( wartość 2000zł ) ?.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź,
Zafiromaniak
Ostatnio zmieniony 08 paź 2012, 23:11 przez Zafiromaniak, łącznie zmieniany 3 razy.
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Jak lakier oryginał to po kilku latach muszą być wgniotki i zarysowania (szczególnie jak się parkuje w dużych miastach to niema siły aby ktoś drzwiami nie przypakował...). Z tego co widzę na foto to ta wgniota na zderzaku rzuca się w oczy. Ogólnie jak lakier oryginał to nie ma co narzekać. Przebieg niski, ale historia auta pewna (przynajmniej z tego co pisze sprzedawca ).
Były cosmo bez elektryki z tyłu?
Skórzaną kierownicę chyba widać na foto (ale słabej jakości więc może źle widzę).
Jeżeli auto Ci odpowiada to cena wydaje się być w porządku... koła zimowe to może 2k zł kosztowały nowe, ale i tak warto mieć bo zima tuż tuż
Były cosmo bez elektryki z tyłu?
Skórzaną kierownicę chyba widać na foto (ale słabej jakości więc może źle widzę).
Jeżeli auto Ci odpowiada to cena wydaje się być w porządku... koła zimowe to może 2k zł kosztowały nowe, ale i tak warto mieć bo zima tuż tuż
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
A według Ciebie lepiej kupić za taką kasę malowany, ale bez rysek i wgniotek, ideała, czy oryginalny lakier z takimi ryskami i wgniotkami jak widzisz ? No jak widzisz z tyłu niestety nie ma elektryki, ale na pewno jest cosmo, nie wiem jeszcze co oznacza ta zintegrowana nawigacja i szkoda że skórki nie ma ;/. Nie no koła idealne z felgami, nie używane, prawie jak nówki, patrzyłem na allegro to takie po 1900-2000zł schodzą. Miałem wcześniej upatrzony lakier grafit metalic, bardziej mi się podobał i niestety na moich oczach przede mną się sprzedał , no ten to grafit perła i sam nie wiem czy ładny czy nie ? Jak myślisz ? Autko jeździło po Katowicach od lekarzy (wycieczki na narty itd.)
Pozdrawiam i proszę Cię o odpowiedź:)
Pozdrawiam i proszę Cię o odpowiedź:)
If you think that life is easy to be wrong...
Pozdrawiam Zafiromaniak
Pozdrawiam Zafiromaniak
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wrzuć VIN to zobaczymy co to autko ma, Cosmo jest wersją bogatą w wyposażenie, a tu tego nie widać - no chyba, że się mylę.Zafiromaniak pisze:A czym to się kolego różni Cosmo od Enjoy ? Po Vin da się sprawdzić czy ma sensory i czujniki parkowania ?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
No sam sobie sprawdziłem to taki rezultat wyszedł : http://translate.google.pl/translate?hl ... 7572191872
A nr VIN: W0L0AHM7572191872
If you think that life is easy to be wrong...
Pozdrawiam Zafiromaniak
Pozdrawiam Zafiromaniak
- Bodek
- Zafiromaniak
Przecież ten VIN już był przez Ciebie podawany:Zafiromaniak pisze:No sam sobie sprawdziłem to taki rezultat wyszedł : http://translate.google.pl/translate?hl ... 7572191872
VIN
no to chyba mamy jasność - jakie to Cosmo jest :>
[ Dodano: Nie Wrz 23, 2012 15:07 ]
Nawigacja - system strzałek, które pokazują gdzie masz jechać, map tam nie maZafiromaniak pisze:...... nawigacja zintegrowana, tylko nie wiem co to znaczy "zintegrowana" ......
Zafiromaniak
Temat z forum - zobacz obrazki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
Parktronik ma - to widać na zdjęciach.Zafiromaniak pisze:Tak,był i ma te sensorki czy nie ? Bo według mnie to to się różni tylko elektrykami z tyłu, bo czujniki parkowania na 1000% ma.
Edit: A i on ma felgi 16 czy 17 ?
A tak wygląda COSMO - zobacz różnicę
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
Przeczytaj VIN, dowiesz się co potrzeba:Zafiromaniak pisze:A ten Enjoy z mojego linku ma czujniki zmierzchu i deszczu ? I ma alusy 16 czy 17 calowe ?
P84 = KOŁA 16X6.5, ALUMINIUM, 5 PŁASKICH PODWÓJNYCH SZPRYCH
QGF = OPONY,205/55 R 16-91H
T2Q = REFLEKTORY,AUTOMATYCZNE WŁĄCZANIE-WYŁĄCZANIE
CE1 = WYCIERACZKA,PRZEDNIA,SYSTEM PRACY IMPULSOWEJ
Autko fajnie wyposażone, ale nie jest to Cosmo.
Jak dla mnie OK.
Sprawdź to autko dobrze, kto się pozbywa auta po roku i traci na tym kasę - coś mi tu nie pasuje :>
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model: