Problemy dotyczące CD70 Navi _ DVD90
Moderator: Sebu$
- radmar1702
- Bywalec
- Model:
Witam Mam radio CD 70 Navi i mam pytanie czy można podłaczyć kamere cofania pod to radio bezpośrednio tu link do jednej aukcji http://moto.allegro.pl/kamera-cofania-o ... 68853.html proszę o podanie innych podobnych co pasuje
- radmar1702
- Bywalec
- Model:
- radmar1702
- Bywalec
- Model:
Witam
Mam CD 70 i mam problem z zawieszającą się mapą europy wschodniej 2011-2012. Objaw jest taki ze po wlozeniu plyty do radia przez krótki czas na postoju navi zdaje się działąć poprawnie, pokazuje mapy, można je przesuwać, ogladac w różnej skali, lecz po kilkudziesięciu sekundach nagle pojawia sie napis "CD not readable". NIe pomaga ponowne włożenie plyty, czyszczenie jej ani żadne inne zabiegi. Próbowałem z różnymi płytami (CD-R, CD-RW), różnymi programami, różną prędkością nagrywania... cały czas tak samo
Mape mam stąd: http://chomikuj.pl/logger5
Wielu osobom działa idealnie, u mnie kicha
pomóżcie
pzodrawiam
Mam CD 70 i mam problem z zawieszającą się mapą europy wschodniej 2011-2012. Objaw jest taki ze po wlozeniu plyty do radia przez krótki czas na postoju navi zdaje się działąć poprawnie, pokazuje mapy, można je przesuwać, ogladac w różnej skali, lecz po kilkudziesięciu sekundach nagle pojawia sie napis "CD not readable". NIe pomaga ponowne włożenie plyty, czyszczenie jej ani żadne inne zabiegi. Próbowałem z różnymi płytami (CD-R, CD-RW), różnymi programami, różną prędkością nagrywania... cały czas tak samo
Mape mam stąd: http://chomikuj.pl/logger5
Wielu osobom działa idealnie, u mnie kicha
pomóżcie
pzodrawiam
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
U mnie działa idealnieplaypiotr pisze:Wielu osobom działa idealnie, ale czy z tą mapą http://chomikuj.pl/logger5 ?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Przeglądacz
- Imię: Leszek
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Mam problem z działaniem DVD90. Kręcąc główną gałką "ustawiającą" na menu przechodzę jedynie na sąsiednią pozycję (opcję) i z powrotem. Wypięcie zasilania nic nie dało. Problem zaczął się właśnie po odpięciu RADIA pod zasilaniem.
Czy jest jakiś reset całego panelu DVD90.
Pozdr - Lgum
Mam problem z działaniem DVD90. Kręcąc główną gałką "ustawiającą" na menu przechodzę jedynie na sąsiednią pozycję (opcję) i z powrotem. Wypięcie zasilania nic nie dało. Problem zaczął się właśnie po odpięciu RADIA pod zasilaniem.
Pozdr - Lgum
Pozdrawiam-
LGUM z Lublina
LGUM z Lublina
-
- Zafiromaniak
- Model:
A próbowałeś tą gałkę wcisnąć? Czy wtedy coś się dzieje?lgum pisze:Witam
Pozdr - Lgum
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
To oznacza, że siada potencjometr, mam to samu, czeka cię wizyta u elektryka, ja na razie sobie podarowałem, korzystam ze sterowania w kierownicy, które też już wymieniałem :>lgum pisze:Witam
Pozdr - Lgum
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.