Opel Zafira 2.2 DTI 125KM! 100% ORYGINAŁ!
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 2.2 DTI 125KM! 100% ORYGINAŁ!
Witam wszystkich.
Szukam fajnej Zafiry, znalazłem coś takiego:
http://otomoto.pl/opel-zafira-2-2-dti-1 ... 52598.html
Bardzo proszę o porady. Pilne, ponieważ jutro będę mógł ją obejrzeć i może ktoś z was fachowym okiem oceni.
Z góry wielkie dzięki.
Zauważyłem że gumy na pedałach mają inny wzór niż zafirki z tego rocznika, w dodatku na pedale sprzęgła i hamulca są różne.
Nie widać dokładnie, ale chyba kierownica jest trochę przytarta jak na 172 tys. km.
Co o tym sądzicie?
Bardzo proszę o porady. Pilne, ponieważ jutro będę mógł ją obejrzeć i może ktoś z was fachowym okiem oceni.
Z góry wielkie dzięki.
Zauważyłem że gumy na pedałach mają inny wzór niż zafirki z tego rocznika, w dodatku na pedale sprzęgła i hamulca są różne.
Nie widać dokładnie, ale chyba kierownica jest trochę przytarta jak na 172 tys. km.
Co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony 09 lis 2012, 22:34 przez puwas, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Proszę zapoznać się z Regulaminem Działu i poprawić ogłoszenie.puwas pisze:Witam wszystkich.
Z góry wielkie dzięki.
Przepraszam że nie dodałem zdjęcia, ale nie bardzo wiem jak to zrobić.
Tekst z ogłoszenia:
Можливість зареєструватися для громадянина Україна - Możliwość rejestracji na obywateli Ukrainy
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Ukraińcy kupują u nas samochody i rejestrują na współwłasność z polakiem. Daje i to taki +, że jeżdżą na polskich blachach :>Bodek pisze:Можливість зареєструватися для громадянина Україна - Możliwość rejestracji na obywateli Ukrainy
A autko według mnie to nawet, nawet także jak blisko masz to można zobaczyć
- Albert Einstein
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Czyli unikają w ten sposób kosztów sprowadzenia auta na Ukrainę? (kiedyś słyszałem że to droga opcja, cła, podatki itp. są podobno wysokie i nie opłaca im się od nas sprowadzać samochodów).Tunio999 pisze: Ukraińcy kupują u nas samochody i rejestrują na współwłasność z polakiem. Daje i to taki +, że jeżdżą na polskich blachach :>
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Z jednej strony Maćku to prawda ale z drugiej mają większy komfort na polskich blachach po naszej stronieMaciek pisze:Czyli unikają w ten sposób kosztów sprowadzenia auta na Ukrainę? (kiedyś słyszałem że to droga opcja, cła, podatki itp. są podobno wysokie i nie opłaca im się od nas sprowadzać samochodów).Tunio999 pisze: Ukraińcy kupują u nas samochody i rejestrują na współwłasność z polakiem. Daje i to taki +, że jeżdżą na polskich blachach :>
- Albert Einstein