Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie zawsze jeden więcej pasuje, w 2/3 przypadków faktycznie tak jest. Jak jeden wyzej nie pomaga a nie mamy rozpiski z kodami to trzeba pokolei probować, nic sie nie stanie gdy wpiszemy zły kod.
Dotyczy aktywacji danych w mojej ZB 1,9 TDI z 2006r. Radio mam CD30 wyświetlacz GID/CID Delta. Samochód sprowadzony z Austrii. W meni nie ma polskiego języka. Przycisk BC uruchamia tylko stoper Mam pytanie czy w Warszawie w rejonie Bemowa, Woli, Włoch lub Babic znacie jakiegoś mechaniora co by to mi uruchomił za normalne pieniądze Byłem w serwisie Opla to nogi mi się ugieły jak usłyszałem cenę
Po odblokowaniu mam w BC1: Przebyty dystans w km, średnia prędkość w km/h, zużycie paliwa w l i średnie spalanie w l/100km.
W BC2 podobnie.
Jak zmienić te parametry żeby pokazywało np: zasięg czy spalanie chwilowe?
Witam jeśli dobrze pamiętam to parametry o których piszesz znajdują się na głównym oknie kompa pokładowego nie musisz wchodzić w BC.
Główne okno jest jako zakładka obok zakładki radia navi itp.
aktywowałem wczoraj chwilowe spalanie pokazuje się w miejscu gdzie miałem date problem w tym że jest teraz to chwilowe spalanie zawsze i nie mogę tego zmienic na nic innego.
Sorki za jakość zdjęcia fotka jest sprzed zmiany ale dokładnie w miejscu daty co bym nie przełączył widze to chwilowe spalanie można to jakoś zmienić ??
Uzyłem Opcoma wybrałem index 00803 i zaprogramowałem reszty nie ruszałem aby czegoś nie uwalić. Dzięki za jakąkolwiek rade
Witam mam zafirke b 2006 cosmo i mam 3 zakladki muzyka telefon i navi gdy wciskam bc pokazuje mi sie stoper jest opcja zeby to zmienic i zeby pokazywalo mi spalnie jestem z torunia jesli ktos ma kogos w poblizu prosze o namiar pozdr krzyżak
Tak jak wyżej posiada ktoś "mechanizm" by uaktywnić inne opcje w Zośce ?
Oczywiście nie za darmo Warszawa / Bielany, Żoliborz, Białołęka, Bródno / jest ktoś ?
Andrzej2503 pisze:Koledzy! - wszystko zależy od radia jakie macie w aucie!
Jeśli CD30 to język Polski jest nawet jeśli przyjechała ze słonecznej Italii.
Jeśli CD70/90 to tylko można zrobić navi.
Aktywacja BC to temat na 2 minuty - (np. chińczykiem).
U mnie każdy może podjechać i robię to za free. Ale każdemu przeważnie daleko .
Witam
Posiadam Zafire 1.9 CDTI 2007r. proszę mi powiedzieć czy można spolszczyć komputer .