Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hej! Po ostatnich zabawach z wyjmowaniem drzwi kierowcy nie siedzą one dobrze - są zdecydowanie "za nisko", zaczęły świszczeć podczas jazdy. Jak można drzwi wyregulować - i jeśli samemu nie da rady, to gdzie w Warszawie mogliby mi to zrobić?
rzecz banalnie prosta, regulacja jest na śrubach mocujących drzwi do słupka i również możesz je podnieść na zamku odpowiednio go unosząc lub opuszczając, zależnie od potrzeb . Skoro umiałeś odkrecic i wyjąć drzwi to poradzisz sobie równiez z ich regulacją
No taka metoda regulacji to raczej z epoki kamienia łupanego jest . Boże brń przed takim blacharzem !!!! Ja swego czasu słyszałem o pewnym majstrze , który regulował szpary pomiędzy drzwiami a karoserią..........szlifierką tarczową . tego też proponuje dopisać do listy wyklętych
No również nas to czeka, ponieważ tylne prawe drzwi są troszkę opadnięte i przy zamykaniu trochę nawet ocierały próg. Ale myślę, że tato sobie z regulacją poradzi.
tr3h4, tylne drzwi opadły Nigdy ie słyszałem, żeby tylne drzwi opadały, przecież są rzadziej otwierane niż przednie, co za tym idzie mniej eksploatowane. Może cos sie działo z autem, zanim kupiliście ??