to samo dotyczy i silników benzynowych. poczytaj trochę na forum. i benzyniaki mają słabe strony. jak każde auto zresztą. najlepiej jak upatrzysz sobie coś do kupienia daj znać na forum. sporo każdy Ci na pewno podpowie i pomoże w wyborze. no chyba, że chciałbyś od razu kupić auto z pewniejszej ręki to musiałbyś się przejechać do Gorzowa Wlkp. no i ważne też do jakiej kwoty szukasz auta.jarecki69 pisze: zatem jesli trafisz na dobry egzemplarz to mozesz spac spokojnie . czysta loteria
pasek lakieru w innym odcieniu na drzwiach-próg w baranek
Moderator: Sebu$
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Dokładnie tak.miodzik pisze:jarecki69 napisał/a:
zatem jesli trafisz na dobry egzemplarz to mozesz spac spokojnie . czysta loteria
to samo dotyczy i silników benzynowych. poczytaj trochę na forum. i benzyniaki mają słabe strony. jak każde auto zresztą
Jak ja kupowałem swoją Zosię to też miał być disel, później koniecznie 1.8 125 KM, a na koniec wyszło że mam 1.6 101 KM - może troszkę mało ale akurat do wożenia dzieci wystarcza a do pojeżdżenia szybciej mam Bandita
Po prostu szukaj zadbanego egzemplarza
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Panowie odbiegacie od tematu - następne takie posty będą kasowanekibic997 pisze:ja rozwniez najezdzilem sie juz
Honda VFR 750-dziekuje,teraz wole samochod
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Debiutant
- Imię: Wojtek
- Auto: Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Podczas zakupu auta posługiwałem się czujnikiem grubości lakieru.Na widok moich poczynań Handlarz zapytał:a wie pan gdzie Opel ma fabryczny baranek?Odpowiedziałem,że pewnie w d.....Błąd -ma na drzwiach i progach.Czujnik mogę włożyć tam, gdzie Opel ma baranek.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 08:18 przez paweł t, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Imię: Andrzej
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z1.8XE
Aby uspokoić innych - u mnie w 2001 roku jest gładki lakier. Kupowałem przednie błotniki z angola 2004 rok i tam na spodzie drzwi i błotników (tył i przód) jest kilka cm baranka. Mam fotki jak ktoś będzie chciał szczegóły, nowsze wersje od dołu są lepiej zabezpieczone przynajmniej wizualnie, czy fizycznie to nie wiem