Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdy stemplowałem swoją Zafire też miałem problem z odklejeniem naklejki i działo mi sie podobnie jak u Ciebie - część napisów sie odkleiła, a część została na papierze, ale żeby nie wyrzucać od razu do kosza poradziłem sobie nożykiem (do tapet) rozcinając kawałek po kawałku papier
Świetnie
Efekt pracy uwieńczony czyli należy sie coś lepszego niż tylko "coś zimnego"
Co do wosku, który użyłeś (Finish Kare Pink Paste Wax) - Jak go sie nakłada - dobrze? Nie przysycha za szybko? Moja "próbka" (59ml) powoli mi sie kończy i rozglądam sie za czymś w miare dobrym, a teraz jakbym kupował to już większe opakowanie
GOTI pisze:Świetnie
Efekt pracy uwieńczony czyli należy sie coś lepszego niż tylko "coś zimnego"
Co do wosku, który użyłeś (Finish Kare Pink Paste Wax) - Jak go sie nakłada - dobrze? Nie przysycha za szybko? Moja "próbka" (59ml) powoli mi sie kończy i rozglądam sie za czymś w miare dobrym, a teraz jakbym kupował to już większe opakowanie
Zużyłem mniej więcej 40% takiej próbki i nie miałem żadnego problemu, wczoraj było dość słonecznie więc za nim objechałem cały dach troszkę przysychał, ale nie było problemu z wypolerowaniem - myślę, że można śmiało zainwestować.
Teoretycznie ta próbka powinna starczyć na 3 razy, więc nie wiem czy jest sens kupowania większego opakowania
Bodek pisze:Teoretycznie ta próbka powinna starczyć na 3 razy, więc nie wiem czy jest sens kupowania większego opakowania
Ja już 3 smarowania mam za sobą, bo nie tylko swoje woskowałem więc szybko poszło.
Zostało mi niewiele i dlatego chce sie zaopatrzeć w większe opakowanie, ale chyba najpierw przetestuje ten który Ty użyłeś i dopiero zakupie opakowanie w sensownej wielkości
Dzięki wielkie za fotki i relacje - niech trzyma się jak najdłużej (podobno do 3 miechów)