Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sebuś.... po deszczu.............to będzie się nadawała już do kolejnego mycia. W sobotę czeka ją daleka podróż, 1 w moim z nią wydaniu. Rejon Zielonej Góry i jest szansa że odwiedzimy choć na chwilę naszą Żabkę.
Nie to hehe jak spadnie deszcz to i będzie po bokach błoto... a do wyjazdu nie wiadomo czy zdążę ją w razie czego ochlapać. Poza tym marzy mi się dobra pogoda, szybciej będziemy u celu. Tak czy siak chciałabym być już po wszystkim, bo to nie jest wyjazd turystyczny.
Niespecjalnie podchodzi mi ta duża vlepa na szybie, ale mimo to, Zośka prezentuje się dobrze, zadbana i w ogóle. Pogratulować.
A mi z kolei emblematy ValetPro się podobują.
Pachnie jak to napisane na opakowaniu podobno jagodą lub maliną leśną, ja nie angielsko języczna.
No kochani, moja Zosieńka mnie przez ostatni weekend zachwyciła już całkowicie. Więcej w wątku Żabci, spotkanko klubowiczek.
Ale Ula masz glebe już "złotówa' ma podwyższone zawieszenie (oczywiście bez urazy )
Pytanie dla taksówkarza - co to za światełka masz Bo bardzo ciekawie wyglądają (czyżby HIDy)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2013, 21:57 przez GOTI, łącznie zmieniany 1 raz.