Problemy dotyczące CD70 Navi _ DVD90
Moderator: Sebu$
-
- Zafiromaniak
- Model:
Niestety nie mogę nic napisać na priv, bo mam za mało postów.
Raz kozie śmierć podaję maila: biggusiu@op.pl
Z góry dziękuję
Raz kozie śmierć podaję maila: biggusiu@op.pl
Z góry dziękuję
Spróbuj u Wołka do wyszukiwarkiczarny pisze:Witam
Podczas wgrywania polskiego języka zawiesiło się wszystko. po ponownym podłaczeniu akumulatora radio zostało zablokowane. czy ktos wie jak je odblokować?
TEMAT: Wyciągamy płytę z napędu po nieudanej instalacji
Ostatnio zmieniony 02 lis 2014, 11:37 przez aqua, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Poklikaj troszkę przyciskiem EJECT, powinna się po jakimś czasie wysunąć, jak nie idzie, to odłącz bezpiecznik i powinna się wysunąć.
Nic nie wkładaj do radia i nie próbuj na siłę wyciągać.
Nic nie wkładaj do radia i nie próbuj na siłę wyciągać.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
Nie powinno być takich sytuacji - przynajmniej jeszcze nie słyszałem.creative75 pisze:być może słabo szukałem ale czy też macie tak,że za każdym razem po zapłonie wysuwa się płyta z navi i od cd?
edit: sprawa dotyczy navi cd70
Niestety nie wiem co z tym zrobić.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tak samo ma płytę oryginalną navi na której jest napisane "Vauxhall" i gdy jest w napędzie navi pokazuje "Invalid cd"
próbowałem zgrać mapki stąd na płytę cd-rw i wyświetla "No cd"
przeczuwam ,że to navi jest chyba walnięte
jeszcze jeden motyw z navi, wkładasz płytę i "nawigując" przyciskiem "wysuń płytę" nic się nie dzieje (płyta dalej sobie siedzi w napędzie, do momentu ponownego zapłonu).
próbowałem zgrać mapki stąd na płytę cd-rw i wyświetla "No cd"
przeczuwam ,że to navi jest chyba walnięte
jeszcze jeden motyw z navi, wkładasz płytę i "nawigując" przyciskiem "wysuń płytę" nic się nie dzieje (płyta dalej sobie siedzi w napędzie, do momentu ponownego zapłonu).
Witam
Od wczoraj cos zaczelo mi burczec i trzeszczec w prawym przednim glosniku i przestaly dzialac komunikaty do navi, a sama navi tez rozrabia. Czy ktos juz sie z tym spotkal w cd70?
Od wczoraj cos zaczelo mi burczec i trzeszczec w prawym przednim glosniku i przestaly dzialac komunikaty do navi, a sama navi tez rozrabia. Czy ktos juz sie z tym spotkal w cd70?
- Bodek
- Zafiromaniak
Poszło na maila, na drugi raz podaj adresrbcartoon pisze:Witam czy może ktoś mi przesłac instrukcje do dvd 90 pl
z góry dziekuje
Witam
Moja Cd 70 zaczyna rozrabiac. Od 3 lat mialem polskiego lektora (od WOLKA) i bylo wszystko super, ale ostatnio przestal mi grac tylny prwy glosnik , a przedni prawy burczy. Do tego zagina glos w navi. Teraz glos w navi powrocil , ale nie moge za nic w swiecie wgrac polskiego lektora. Upiera sie przy jezyku angielskim. Glosniki niestety dalej nie dzialaja. Czy ktos ma na to jakis pomysl?
Pozdrawiam
Moja Cd 70 zaczyna rozrabiac. Od 3 lat mialem polskiego lektora (od WOLKA) i bylo wszystko super, ale ostatnio przestal mi grac tylny prwy glosnik , a przedni prawy burczy. Do tego zagina glos w navi. Teraz glos w navi powrocil , ale nie moge za nic w swiecie wgrac polskiego lektora. Upiera sie przy jezyku angielskim. Glosniki niestety dalej nie dzialaja. Czy ktos ma na to jakis pomysl?
Pozdrawiam