[A] - MacQ84 - 2,0 DTI, 101km, 2005r, R-Line
- MacQ84
- Mieszkaniec
- Imię: Maciej
- Auto: Zafir A OPC 2,0T 170KW
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
[A] - MacQ84 - 2,0 DTI, 101km, 2005r, R-Line
Witam Wszystkich,
Jako że korzystam z Waszego forum i znam kilku klubowiczów postanowiłem się wraz z moją Zofiją przedstawić i pokazać również innym :-) A więc przygoda z Zafira zaczeła się w marcu tego roku, do tej pory o autko dbam i staram się go w miare czasu i możliwości ulepszać Do tej pory to wiadomo, wymieniłem Olej, wszystkie filtry, nowa chłodnica klimy (klima nabita,uszczelniona i odgrzybiona),nowa pompa wody plus pasek, nowy akumulator Fiamm -polecam, no i takie wizualne to czarne szyby, w środku okleina- szczotkowane aluminium, ledy wewnątrz i na zawnątrz-postojówki świetnie oświetlaja całe lampy(foto)-polecam, Ledy DRL -były ale komuś się przydały i znikneły O ile nie bede sie musiał rozstać z Zosią to w planach jest jeszcze pare wizualizacji
Jako że korzystam z Waszego forum i znam kilku klubowiczów postanowiłem się wraz z moją Zofiją przedstawić i pokazać również innym :-) A więc przygoda z Zafira zaczeła się w marcu tego roku, do tej pory o autko dbam i staram się go w miare czasu i możliwości ulepszać Do tej pory to wiadomo, wymieniłem Olej, wszystkie filtry, nowa chłodnica klimy (klima nabita,uszczelniona i odgrzybiona),nowa pompa wody plus pasek, nowy akumulator Fiamm -polecam, no i takie wizualne to czarne szyby, w środku okleina- szczotkowane aluminium, ledy wewnątrz i na zawnątrz-postojówki świetnie oświetlaja całe lampy(foto)-polecam, Ledy DRL -były ale komuś się przydały i znikneły O ile nie bede sie musiał rozstać z Zosią to w planach jest jeszcze pare wizualizacji
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2013, 09:25 przez MacQ84, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Coś mi się się wydaje, że już to autko gdzieś widziałem
Fajny i zadbany egzemplarz - gratuluję
Fajny i zadbany egzemplarz - gratuluję
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
wiem, wiem Maciek - taki drobny żarcikMacQ84 pisze:Bodek - widziałeś już ją na pewno a w bagażniku jeżdżą fanty dla Twojego Syna :-)
Fajnie jest, że na Forum są ludzie, z którymi możemy się spotkać nie tylko wirtualnie
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model: