Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luce1 pisze:a ja mam pytanie dotyczące obejmy rury która odchodzi od turbiny. otóż z pod tej stalowej obejmy która łączy turbinę ze stalową rurką idącą w kierunku intercoolera wycieka mi jakaś maź olejopodobna- czy na tym łączeniu nie powinno być jakiejś uszczelki- jeśli tak to proszę podać nazwę, numer aukcji lb numer katalogowy aby było to łatwiej namierzyć
to jeszcze raz ja... za kilka dni wymontuję turbinę i będę czyścił kolektor dolotowy.
Czy mógłbyś podać mi nr. katalogowe uszczelek które będę potrzebował przy wymianie turbiny oraz tych które są w kolektorze? Z góry dziękuję (VIN jest we wcześniejszym poście)
luce1 pisze:to jeszcze raz ja... za kilka dni wymontuję turbinę i będę czyścił kolektor dolotowy.
Czy mógłbyś podać mi nr. katalogowe uszczelek które będę potrzebował przy wymianie turbiny oraz tych które są w kolektorze? Z góry dziękuję (VIN jest we wcześniejszym poście)
luce1 pisze:................
Mam zamówiony olej i wszystkie filtry, jutro dowiem się kiedy najwcześniej będę mógł mieć zestaw montażowy turbiny i uszczelki kolektora (niestety dalej nie wiem jakie są nr. katalogowe tych części ponieważ Bodek chyba nie ma dla mnie czasu).............
poczułem się winny i już wrzucam, mam nadzieję, że to wszystko co będzie potrzebne
11
Numer katalogowy: 849193
Nazwa części: USZCZELKA
Cena netto*: 21,60
Cena brutto*: 26,57
16
Numer katalogowy: 5850638
Cena netto*: 24,30
Cena brutto*: 29,89
2
Numer katalogowy: 860841
Cena netto*: 7,84
Cena brutto*: 9,64
23
Numer katalogowy: 860828
Cena netto*: 2,83
Cena brutto*: 3,48
jednak co do pozycji 1 oringa to chodziło mi o oring jaki jest na czujniku położenia wału korbowego. Mam z nim problem oring się zużył i wycieka mi z pod czujnika.