Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
toka pisze:co wy się tak uparliście na tą uszczelkę. chcecie zrobić polift, to wymieńcie lampy, grill i klamki w kolor nadwozia nikt nie patrzy na tą uszczelkę
Wymieniłem , została tylko uszczelka .Ale ZA z 2001 ma mniejszą szybe i uszczelkę montowałem ponownie.
Ja dzisaj sobie troche poliftowalem moja zoske a konkretniej dostala kanape z 3 pasami 3 punktowymi. reszta elementow fabrycznego liftingu nie jest dla mnie tak istotna. a taki pas zwieksza bezpieczenstwo pasazera i daje mi mozliwosc mocowanie fotelika na srodkowym miejscu.
Mam dwie Zośki- przed i po fl. Mają różne długości rolety bagażnika. Chyba, że to ma związek z innym zakładem produkcyjnym. I jeszcze jedno, w nowszej(2003r) mam szesnastki koła. Wszystkich to dziwi
andree pisze:Mam dwie Zośki- przed i po fl. Mają różne długości rolety bagażnika. Chyba, że to ma związek z innym zakładem produkcyjnym. I jeszcze jedno, w nowszej(2003r) mam szesnastki koła. Wszystkich to dziwi
Powinno pasować pod warunkiem, że kupisz razem z tym czarnym grilem. Znaczek oplowski jest większy i nie pokryje się ze starym. Rozstaw śrub wspomnianego grila losowo zmierzyłem i jest taki sam. Na fotce gościu ma tylko chrom więc poszukaj całego kompletu.