Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Harry200 pisze:OP-COM do całego samochodu,ELM327 ale to tylko do podstaw w silniku i kasowanie błędów silnika..
Przeczytaj ten temat od początku.[/quote]
faktycznie nie skojarzylem o ELM327.
to może jakas rada gdzie kupic w miare niedrogi interfejs (najlepiej z polskim softem)
taki do garażowego uzytku.
na forum tylko, ze na allegro sie nie kupi za bardzo i link do OP-coma za 800$.
pozdrawiam
Mógłbyś podać nr tel do tego kolegi z vcp na priv?
Niestety nie mogę jeszcze wysyłać info do innym użytkowników, ponieważ musze mieć minimalną ilość postów. Nie chciałbym pisać głupot na forum zeby osiągnąć wymagane 5 postów
W jakiej cenie nabyłeś OP-Coma?
Czy miałeś jakieś problemy z użytkowaniem tego interfejsu?
Mógłbyś podać nr tel do tego kolegi z vcp na priv?
Niestety nie mogę jeszcze wysyłać info do innym użytkowników, ponieważ musze mieć minimalną ilość postów. Nie chciałbym pisać głupot na forum zeby osiągnąć wymagane 5 postów
W jakiej cenie nabyłeś OP-Coma?
Czy miałeś jakieś problemy z użytkowaniem tego interfejsu?
Pozdrawiam
Takie informacje proszę wymieniać poprzez PW - chyba, że mówicie o legalnym oprogramowaniu i interfejsie
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Witajcie, a czy da rade wykorzystać interfejs volkswagenowsko/skodowski (ten z vag-com-em) do odczytania bledow w oplu (zafirce a 2003) ?
Z gory dziex za odp.
muchovski pisze:Witajcie, a czy da rade wykorzystać interfejs volkswagenowsko/skodowski (ten z vag-com-em) do odczytania bledow w oplu (zafirce a 2003) ?
Z gory dziex za odp.
W Zafirach bez tylnej skrzynki bezpiecznikowej w UEC są dostępne tylko 3 warianty oświetlenia.Co do aktywacji "usterki kontroli" to twój UEC tej opcji nie obsługuje.
Koledzy, jak zaprogramować op-comem kluczyk z transponderem po wymianie modułu CIM . Mi wywala <programowanie nieudane> inne rzeczy się programują bez problemu. Wiem że niektórzy to przerabiali
Witam, potrzebuje wyłączyć moduł ciśnienia w oponach. Ponieważ go nie mam i cały czas mi wyskakuje przy zapaleniu auta ostrzeżenie o niewłaściwym ciśnieniu w oponach.
Nie mam pojęcia jak to zrobić.
Posiadam car pass i op coma, szukałem i nic nie mogę takiego znaleźć.