zafira z belgii
Moderator: Tunio999
zafira z belgii
witam kupilem zafirke z ogloszenia dopiero w poniedzialek przywioza pierwszy raz kupilem nie widzac auta na zywo.... http://www.kapaza.be/fr/vi/80664557.htm
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
hej Michał.
Gratuluję auto na zdjęciach wygląda całkiem przyzwoicie
Mam nadzieję, że się pochwalisz dokładniej autem jak już będziesz miał je u siebie. Przynajmniej w tym egzemplarzu masz trochę realniejszy przebieg niż w prezentowanym wcześniej. Chociaż tutaj wydaje mi się że guma klaksonu z prawej strony może być popękana co by świadczyło o częstym używaniu sygnału dźwiękowego przez użytkownika.
Plusem jako bajer będziesz miał kolorowy wyświetlacz i nawigację.
Zadowolenia i bezawaryjności życzę!
Gratuluję auto na zdjęciach wygląda całkiem przyzwoicie
Mam nadzieję, że się pochwalisz dokładniej autem jak już będziesz miał je u siebie. Przynajmniej w tym egzemplarzu masz trochę realniejszy przebieg niż w prezentowanym wcześniej. Chociaż tutaj wydaje mi się że guma klaksonu z prawej strony może być popękana co by świadczyło o częstym używaniu sygnału dźwiękowego przez użytkownika.
Plusem jako bajer będziesz miał kolorowy wyświetlacz i nawigację.
Zadowolenia i bezawaryjności życzę!
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
"Ogłoszenie nie zostało znalezione ... "
nic nie oglądniemy, ale z tego co piszesz rozumiem, że kupiłeś "bez dotykania"
napisz za ile i co ma
nic nie oglądniemy, ale z tego co piszesz rozumiem, że kupiłeś "bez dotykania"
napisz za ile i co ma
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
kupowanie samochodu "na telefon" bez oględzin, jazdy próbnej, pomiaru warstwy lakieru, sprawdzenia na jakimkolwiek warsztacie moim zdaniem jest dość ryzykowne (by nie napisać naiwne) - mam nadzieje że żadnej zaliczki nie musiałeś wpłacać bo (czego Ci nie życze oczywiscie) może przepaść...Mozesz opisać jak to dokładnie wyglądało ta forma zakupu?
witam tzn tak znalazlem ogloszenie bylo ze 2005r bo oni niby jak rejestracji to i produkcji kolega jezdzi tam raz w tygodniu wiec poprosilem zeby sam zadecydowal czy warto obejzal przejechal sie dzwoni i mowi ze klapa malowana skrzynia oki srodek oki i ze raczej sie nada i tak to wlasnie wygladalo zobaczymy jutro.... mam tablice i ubezpieczenie na miesiac jak mi sie spodoba to zostanie nigdy nie jezdzilem zafira ani automatem jakos tak pomyslalem ze to jest to... zobaczymy