Jest to graficzna wersja komunikatu "InSP3" Czyli słaba bateria pilota.Szymon78 pisze:Witam
Mały news: Pojawił się NOWY komunikat o którym nikt nigdy chyba nie pisał.
Póki co auto odpala, centralny działa
Tak się zastanawiam czy bez baterii immo działa czy też nie?!?
[url=http://images64.fotosik.pl/465/a88cf179f204a917m.jpg]Obrazek[/URL]
Odczyt komputera pokladowyego zafira b
-
- Zafiromaniak
- Model:
-
- Zafiromaniak
- Model:
Jak masz aktywne zawieszenie to się usztywni, wspomaganie powinno być twardsze i pedał gazu reaguje szybciej. To wszystko po wciśnięciu "sport" Wciśnięcie i przytrzymanie wyłącza kontrolę trakcji i możesz uprawiać drift.czesław pisze:Koledzy pod ekranem komp. mam przycisk SPORT w instrukcji wyczytałem że usztywnia sie zawieszenie i kierownica, narazie poczułem że ma potężnego kopa po wciśnięciu tego przycisku a jak to jest u was ?
- Czesław
- Zafiromaniak
- Imię: Czesław
- Auto: Meriva B 1,4 120 KM
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Nel
Zdenek2007 pisze:Jak masz aktywne zawieszenie to się usztywni, wspomaganie powinno być twardsze i pedał gazu reaguje szybciej. To wszystko po wciśnięciu "sport" Wciśnięcie i przytrzymanie wyłącza kontrolę trakcji i możesz uprawiać drift.czesław pisze:Koledzy pod ekranem komp. mam przycisk SPORT w instrukcji wyczytałem że usztywnia sie zawieszenie i kierownica, narazie poczułem że ma potężnego kopa po wciśnięciu tego przycisku a jak to jest u was ?
No właśnie się pytam czy wam się utwardza zawieszenie i czy jest to odczuwalne"czy mam aktywne "właśnie nie wiem, silnik rwie to wiem pytałem, jak Wy to odczuwacie ,może ktoś ma ten przycisk i opisze wrażenia
czesiek_ze
-
- Zafiromaniak
- Model:
- Czesław
- Zafiromaniak
- Imię: Czesław
- Auto: Meriva B 1,4 120 KM
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Nel
A ile Ty masz kucyków ja ich mam 125 . To że to mam pisałe już trzy razy, ale pytałem kogoś kto to ma jakie wrażenia z jazdy z włączynym trybem SPORTKIT GTO pisze:wystarczy że otworzy drzwi i na liczniku powinna się zaświecić kontrolka od IDS-a (świeci sie przez okoo 10s) wtedy wiadomo że ids jest w samochodzie
btw. jak ty przy 1,7 czujesz kopa po wcieknięciu to ja powinienem odczuć że wprasowuje m
nie w fotele ale tak nie jest
czesiek_ze
Dużo informacji na temat informacji zawartych Test Mode można znaleźć na stronie Astry 3.
Link: http://astra-3.pl/tips.php?id=9#up
Link: http://astra-3.pl/tips.php?id=9#up
Ostatnio zmieniony 09 lut 2014, 09:37 przez aras2075, łącznie zmieniany 1 raz.
aras2075
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Temat o TestMode jest na Forum:aras2075 pisze:Dużo informacji na temat informacji zawartych Test Mode można znaleźć na stronie Astry 3.
.................
TestMode
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Witam. CZy ktoś z szanownych kolegów ma może indeksy do wyświetlacza GID? Zmieniłem wyświetlacz BID na GID i wskazanie zasięgu na komputerze pokazuje "0" mimo, że w zbiorniku jest jeszcze 1/4 paliwa. Doczytałem gdzieś, że trzeba op-comem dopisać indeks do radia o numerze 0701. Jednak ja takiego po podłączeniu op-com nie mam u siebie dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w powyższej sprawie. Pozdrawiam.