Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wojtek_z82 pisze:Witam!
mam ten sam soft co ewemar i niestety wyskakuje mi po włożeniu płyty komunikat SW-CD i wyrzuca płytę, nic nie mogę zrobić, czy mam jakąś szanse na wgranie polskiego menu czy mam dać sobie spokój. może ewemar coś więcej napisze:) .
moja Wersja softu to na CD70:
HW:D3.50//14.03.2008
SW:23.09.2004/0//cd59-/00050
Tylko w radiach z wersją oprogramowania do 10.2007 można spolszczyć navi, Twoje jest nowsze.
Co do map z chomika to już na własne ryzyko ściągacie. Nie chcę straszyć ale można uwalić nawigację. Jeśli masz pewne i sprawdzone źródło to ściągaj ale jeśli pierwszy lepszy to może być niezla mina.
Mapy- to mapy i nie ma czego się obawiać Plik spolszczający, to co innego, tu zalecam ostrożność!!! Większość, to kopie spolszczenia kolegi Wołka z projektnavi, ale są też "pliki" które specjalnie uwalają radio!!!
nie za bardzo rozumiem co mapy mają do systemu navi. jak źle wczyta mapę to...
się nie odpali droga. cała navi będzie działać. Jeśli na płycie razem z mapą byłby soft do urządzenia, to inna sprawa, ale przecież radio działa bez płyty
Raz miałem ściągniętą mapkę z chomika włożyłem do navi i zonk. Płyta zaczęła się kręcić i nie chciała wyjść. Dopiero odłączenie aku i ponowne podłączenie i ciągłe naciskanie eject navi wypluło płytkę. Dlatego nigdy z chomika nie zaryzykuje mam sprawdzoną stronkę i z niej czerpie do testów mapki.
Marcin356c pisze:Nie wiem jak uruchomić nawigacje w Oplu zafira b z konca 2006r , przy każdym włożeniu płyty z mapami z chomika wyskakuje ''invalid CD''
Marcin356c pisze: z mapami z chomika wyskakuje ''invalid CD''
To dziwne
Jedynie co mi przychodzi to głowy to:
1. Nie ta marka płyty :> - kup lepszą.
2. Za duża prędkość nagrywania :> - nagraj najwolniej jak się da
Albo nie ten chomik
Ostatnio zmieniony 13 lip 2014, 13:47 przez Tunio999, łącznie zmieniany 1 raz.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein