To łapie, ale od czego żeby pasował i był ok?ryba1 pisze:tylko w obudowiemarcinFKP pisze:Jaki dolot robić żeby był lepszy a cichy?
[A] - Leny - opc
- doktor
- Mieszkaniec
- Imię: Sebek
- Auto: Astra H OPC 'Burg
- Model: AH
- Oznaczenie silnika: z20leh
oblukana zafka na zywo ladne zadbane auto
az mi wstyd ze moje takie upieprzone hahaha
i zawital stage1 z fotela pasazera nie to auto po wirusie ale to moze leny opisze wrazenia
a logi mowia ze poprawa na samym tylko 4 biegu 60-130km/h jest o 4,5 sekundy
pozdrawiam wlascicela wporzadku koles
az mi wstyd ze moje takie upieprzone hahaha
i zawital stage1 z fotela pasazera nie to auto po wirusie ale to moze leny opisze wrazenia
a logi mowia ze poprawa na samym tylko 4 biegu 60-130km/h jest o 4,5 sekundy
pozdrawiam wlascicela wporzadku koles
Zafira A OPC - EDS ST1
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
A wiec było to wczoraj późnym wieczorem. Podjechałem pod wskazany adres ,dzwonię i wychodzi doktor, z małym netbookiem i pyta się co pacjent zamulony ja mówię że bardzo ... mamy lekarstwo no i się zaczęło ....
Różnica jest tak ogromna ... nie ten samochód .... jakby z pół auta odcięło .... na serii jest odczucie że ciągle samochód jest załadowany co najmniej piętnastoma grubasami ,,, ale po Stage 1 wysiedli z auta .... i tak wczoraj po 19 mieliśmy 28stopni w mieście a konik bryka nieźle ....
marcinFKP, nie ociągaj się wgrywaj też....
doktor, z ronda wypadałem wczoraj przejście z drugiego na 3 bieg ... i gość w type-rem był chyba lekko zdziwony że autobus go okrąża ..
Różnica jest tak ogromna ... nie ten samochód .... jakby z pół auta odcięło .... na serii jest odczucie że ciągle samochód jest załadowany co najmniej piętnastoma grubasami ,,, ale po Stage 1 wysiedli z auta .... i tak wczoraj po 19 mieliśmy 28stopni w mieście a konik bryka nieźle ....
marcinFKP, nie ociągaj się wgrywaj też....
doktor, z ronda wypadałem wczoraj przejście z drugiego na 3 bieg ... i gość w type-rem był chyba lekko zdziwony że autobus go okrąża ..