barak mocy po zgaszeniu i odpaleniu jest ok
-
beny2333
barak mocy po zgaszeniu i odpaleniu jest ok
witam
zaobserwowałem dziwną sprawę zawsze gdy autko postoi tak z 6-9 godzin to po zapalaniu i próbie jazdy czuje jak bym jechał polonezem wo-gole nie chce się rozpędzać tak jak by ją coś trzymało
Po zgaszaniu i ponownym odpaleniu wszystko wraca do normy ciągnie bardzo dobrze
co to jest ??
zaobserwowałem dziwną sprawę zawsze gdy autko postoi tak z 6-9 godzin to po zapalaniu i próbie jazdy czuje jak bym jechał polonezem wo-gole nie chce się rozpędzać tak jak by ją coś trzymało
co to jest ??
-
Piotr
Myślę, że są jakieś problemy z pedałem gazu, który z przepustnicą współpracuje elektronicznie. Poczytaj to http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=2195 . Ja mam to samo od ponad roku i przestałem się tym już przejmować, choć kusi aby wreszcie zrobić z tym porządek i naprawić.beny2333 pisze:witam
co to jest ??
-
Robert LTM
-
chako
Spotkałem się na innych forach z opisem że przyczyną jest zawieszający się czujnik ciśnienia doładowania (chodzi o ten który steruje turbiną). Zamontowany jest na samym dole po lewej stronie tuż za zderzakiem (stojąc przodem do samochodu).
Miałem identyczne objawy ale stety/niestety samoistnie zniknely ponad rok temu wiec do dzisiaj nie dowiedzialem sie co bylo przyczyną.
Miałem identyczne objawy ale stety/niestety samoistnie zniknely ponad rok temu wiec do dzisiaj nie dowiedzialem sie co bylo przyczyną.
-
biamo