[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Mała przygoda
Pożyczyłem od siostry moja byłą zafirkę 2,0 dti
Miałem odebrać z lotniska w Bydgoszczy siostrę z szwagrem i Szymusiem po powrocie z Londynu
Oczywiście jadąc rekreacyjnie równo z tablicą kończącą teren zabudowany Bydgoszcz syrena i sygnały dźwiękowe z opla Vectry
okazało się ze na wyjeździe z Bydzi miałem całe 79 km/h czyli spacer oczywiście 4 pkt i 100 zł
Powiedziałem ze to pierwsze moje pkt i dobrze że nie jechałem swoją zafirką bo było by o wiele drożej i więcej pkt he he
Pożyczyłem od siostry moja byłą zafirkę 2,0 dti
Miałem odebrać z lotniska w Bydgoszczy siostrę z szwagrem i Szymusiem po powrocie z Londynu
Oczywiście jadąc rekreacyjnie równo z tablicą kończącą teren zabudowany Bydgoszcz syrena i sygnały dźwiękowe z opla Vectry
okazało się ze na wyjeździe z Bydzi miałem całe 79 km/h czyli spacer oczywiście 4 pkt i 100 zł
Powiedziałem ze to pierwsze moje pkt i dobrze że nie jechałem swoją zafirką bo było by o wiele drożej i więcej pkt he he
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
No Panie, to żeś poszalał jak Kuna roweremWojti pisze:79 km/h czyli spacer oczywiście 4 pkt i 100 zł
Jak zwykle mistrz ciętej riposty ale zgadzam się całkowicie z Patrykiem.cns80 pisze:Jak ma minivana, hak i fotelik to przecież od razu widać że to pirat
A do tego ciemne szyby więc pewnie złodziej, dealer i mafiozo
Pewnie mają plany na wlepianie mandatów, które muszą zrealizować.. Ręce opadają...
Pewnie Panów zmyliła naklejka F1 z tyłu na klapie i myśleli, że jadą za F1
Widzę ze nie masz bladego pojęcia o tej pracy. To należy do ich obowiązków i je wypełniają. Czy Ty jak idziesz do pracy to Lezysz 8h? Wątpię. Taka mentalność Ludzi, że nie uderza się w klatę i nie powiedza ze ok źle zrobiłem tylko gadają ze Policja nie ma co robić i się czepia. Np w Norwegii jeśli jest ograniczenie to się go przestrzega i juz. Tylko u nas jest takie głupie myślenie. A pomysł ile Razy przekroczyles prędkość a ile razy zostałeś na tym złapany?cns80 pisze:Złapali, złapali, a później gleba, branzoletki, ekipa TVN i minister sprawiedliwości na konferencji prasowej Jaki kraj takie sukcesypietas34 pisze:Pewnie jak byś śmigał swoja to by Cie nie złapali
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Poluzuj warkoczyki Emotikonek nie widziałeś ? Po co się spinasz od rana ? Złość piękności szkodzi i warto wiedzieć co to żart albo ironiamarcinFKP pisze:Widzę ze nie masz bladego pojęcia o tej pracy. To należy do ich obowiązków i je wypełniają. Czy Ty jak idziesz do pracy to Lezysz 8h? Wątpię. Taka mentalność Ludzi, że nie uderza się w klatę i nie powiedza ze ok źle zrobiłem tylko gadają ze Policja nie ma co robić i się czepia. Np w Norwegii jeśli jest ograniczenie to się go przestrzega i juz. Tylko u nas jest takie głupie myślenie. A pomysł ile Razy przekroczyles prędkość a ile razy zostałeś na tym złapany?cns80 pisze:Złapali, złapali, a później gleba, branzoletki, ekipa TVN i minister sprawiedliwości na konferencji prasowej Jaki kraj takie sukcesypietas34 pisze:Pewnie jak byś śmigał swoja to by Cie nie złapali