[A] - Przemass OPC 2.0 T 200KM 2002R
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Bodek,felgi to 16-ki,et 37,choć powinny być 39 ale nie ma żadnego problemu
Masz rację,trochę traci na wyglądzie ale mam tu na uwadze bezpieczeństwo moje i rodziny a to jest dla mnie priorytetem,no i użytkując komplet letni i zimowy automatycznie wydłużasz żywotność obu
Siłowniki bajka,powiem tylko,że z przesyłką kosztowały zaledwie 54 zł bo pasują (bez przeróbek) od Astry G i dziwię się trochę tym,którzy zamawiają tu na forum za 150 zł....
Masz rację,trochę traci na wyglądzie ale mam tu na uwadze bezpieczeństwo moje i rodziny a to jest dla mnie priorytetem,no i użytkując komplet letni i zimowy automatycznie wydłużasz żywotność obu
Siłowniki bajka,powiem tylko,że z przesyłką kosztowały zaledwie 54 zł bo pasują (bez przeróbek) od Astry G i dziwię się trochę tym,którzy zamawiają tu na forum za 150 zł....
- Przemass
- Zafiromaniak
No i przyszedł czas na kolejnego "moda" a mianowicie wymianę przegubu zewnętrznego z lewej strony,do tego nie spodziewanie doszła osłona przegubu wewnętrznego,a w trakcie jeszcze osłona półosi...no ale teraz mam nadzieję będzie spokój
No i Zofija od dziś ma garaż nie tylko wirtualny
No i Zofija od dziś ma garaż nie tylko wirtualny
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wygląda OK, w komplecie blaszki i śrubyPrzemass pisze:W oczekiwaniu na kolejną paczuszkę
Obrazek
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Przemass
- Zafiromaniak
Tak i myślę,że będę zadowolony,podobno jakością nie ustepują ATE lub TRW,cenowo podobnie ale jednak trochę mniejBodek pisze:Wygląda OK, w komplecie blaszki i śrubyPrzemass pisze:W oczekiwaniu na kolejną paczuszkę
Obrazek
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
A to z tyłu będą zmieniane.
Ja w 2013 kupiłem na tył boscha no i pomału widzę że mi się kończą teraz z przodu.
Bosch dla tego że pytałem mechanika jakie tarcze i powiedział że już od kilku lat je montują i do tej pory nie mieli reklamacji
Ja w 2013 kupiłem na tył boscha no i pomału widzę że mi się kończą teraz z przodu.
Bosch dla tego że pytałem mechanika jakie tarcze i powiedział że już od kilku lat je montują i do tej pory nie mieli reklamacji
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, 12:17 przez chabretti, łącznie zmieniany 2 razy.
- Przemass
- Zafiromaniak
Zimmermann wcale nie jest z tańszych,jak już to cenowo pośrodku i na pewno jest lepszy niż BoshmarcinFKP pisze:Bosch teraz robi kable a nie heble. Ale, zimmerman to z tańszych a będą ok. Wszystko zależy od pieniądza jaki chcesz wydać i czego od hebli oczekujesz.
Brembo też robi teraz kible
Poza tym to jest jednak tył i w zupełności mi to wystarczy.Już się montują
- Przemass
- Zafiromaniak
No i znów wydatki-jedne przyjemne a drugie mniej
Wczoraj zrobiony przegląd,dziś autko zawiezione rano do lakiernika na polerkę (usuwanie rys,a trochę ich było z obu stron nie tylko od krzaków) i już odebrane
Po odebraniu auta podjechałem po alufelgi do wulkanizatora i zawiozłem je do odświeżenia tzn.w dwóch uzupełnienie ubytków i wszystkie do pomalowania.
Tak wyglądają teraz :
Fotki po zrobieniu będą jak odbiorę
Może jakiś inny kolor ? np.żółty ? hmm,w sumie nie wiem,ale chyba zostanę przy oryginale
Przy okazji przedłużyłem ważność gaśnicy...choć od min.2 lat nie miałem żadnej kontroli
Ktoś z was pamięta jeszcze o tym ?
No i na koniec w pt.czeka mnie ubezpieczenie auta,a dokładniej mówiąc kontynuacja jednak w PZU-bez udziału własnego i bez amortyzacji,tzn.części tylko nowe i oryginalne a nie jakieś zamienniki i bez dopłat z mojej strony
Wczoraj zrobiony przegląd,dziś autko zawiezione rano do lakiernika na polerkę (usuwanie rys,a trochę ich było z obu stron nie tylko od krzaków) i już odebrane
Po odebraniu auta podjechałem po alufelgi do wulkanizatora i zawiozłem je do odświeżenia tzn.w dwóch uzupełnienie ubytków i wszystkie do pomalowania.
Tak wyglądają teraz :
Fotki po zrobieniu będą jak odbiorę
Może jakiś inny kolor ? np.żółty ? hmm,w sumie nie wiem,ale chyba zostanę przy oryginale
Przy okazji przedłużyłem ważność gaśnicy...choć od min.2 lat nie miałem żadnej kontroli
Ktoś z was pamięta jeszcze o tym ?
No i na koniec w pt.czeka mnie ubezpieczenie auta,a dokładniej mówiąc kontynuacja jednak w PZU-bez udziału własnego i bez amortyzacji,tzn.części tylko nowe i oryginalne a nie jakieś zamienniki i bez dopłat z mojej strony