Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Komplety naprawcze w ręku, ale spotkałem jeden problem. Z boku jest śruba 5- kątna. Jeżeli jej się nie odkręci to nie ma możliwości wyczyszczenia dźwigni ręcznego. Czy ktoś wie jaki to jest rozmiar i gdzie takie "coś" zdobyć?
Witam ja dostałem swoją zafirę z salonu na Continenentalach Premium Contact i była to średnia oponka, potem założyłem Klebera Hydraxera i tą oponkę mogę szczerze polecić, gdyż na aucie mam już 3 komplet tych opon, za rozsądne pieniądze otrzymujemy oponkę która zbytnio się nie ściera, z dobrą przyczepnością na mokrym i z tak przydatnym elementem jak rant chroniący felgę przed zarysowaniem. Jeździłem też autkiem z oponkami Continental Premium Contact 2 i te są zdecydowanie lepsze od swoich poprzedniczek, pozdro
Ja w końcu kupiłem CPC 2. Przesądził o tym test w ostatnim Motorze. ER 300 wypadły tam beznadziejne. Continental w tym teście wygral a w innych był zawsze w czołówce. Jeźdze na nich dopiero 3 dni ale już mi się podobają. Są ciche i dobrze trzymają ( gdy jechałem obwodnicą Wyszkowa w lekkim deszczu tylko raz musiałem zjechać na prawy pas... wariat musiał mieć ok. 200 na budziku ehh...