Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bardzo fajna Zofia. Zdjcie z wakacji tez calkiem ladne ja na szczescie takich nie dostaje
A jesli juz mowa o dojrzalych to twoja w porownaniu do mojej nawet jeszcze nie raczkuje
Admos pisze:Bardzo fajna Zofia. Zdjcie z wakacji tez calkiem ladne ja na szczescie takich nie dostaje
A jesli juz mowa o dojrzalych to twoja w porownaniu do mojej nawet jeszcze nie raczkuje
Flora pisze:Wygląda trochę tak jakby z przodu była jeszcze jedynka, która nie mieści się na wyświetlaczu
Hehe dokładnie
No coż... Wynik milion dwieście trzydzieści cztery tysiące pięćset sześćdziesiąt siedem przejechanych kilometrów dla Krzyśkowej Zoścki to przecież żaden wielki wynik...
To wychodzi trochę ponad 100.000 km rocznie
Hmm.. no takich przebiegów w ankiecie nie przewidziałem...
Flora pisze:Wygląda trochę tak jakby z przodu była jeszcze jedynka, która nie mieści się na wyświetlaczu
Hehe dokładnie
No coż... Wynik milion dwieście trzydzieści cztery tysiące pięćset sześćdziesiąt siedem przejechanych kilometrów dla Krzyśkowej Zoścki to przecież żaden wielki wynik...
To wychodzi trochę ponad 100.000 km rocznie
Hmm.. no takich przebiegów w ankiecie nie przewidziałem...
No to by było jakieś 30000zł na ON rocznie
GOTI pisze:Dobrze ustrzelony przebieg
Teraz tylko czekać na trójki
Coraz bliżej
Ostatnio zmieniony 21 lut 2015, 13:42 przez chabretti, łącznie zmieniany 1 raz.