Chyba nie najlepszy pomysłWojti pisze:Hm a myślałeś o felgach w kolorze nadwozia ?
Grafitowe no nie,raczej też nieMaćku pisze:Hmm no ogólnie ja bym ją widział na grafitowych alu
No nie wygląda to najgorzej,ale...norris_85 pisze:hmmm jak napisałeś o żółtym to w wyobraźni jakoś mi to gorzej wyglądało, ale nie wygląda jakoś tragicznie. lampy masz przedliftowe to i się w jakiś tam sposób komponuje
Prawie...robi wielką różnicęchabretti pisze:Prawie jak "Impreza WRC" Mi się podoba
Decyzja podjęta zostaje oryginał,no może ciut ciemniejsze będą ale myślę,że ok.Odbiór ok.10-go marca,wtedy wstawię fotoBiały pisze:Nie kombinuj Zostaw ją dalej w stylu OEM+
Zafira sama w sobie zwraca uwagę na drodze
Lakier daj odcień jaśniejszy i będzie
Tak nawiasem mówiąc ubezpieczając nie miałeś problemu ze znalezieniem modelu OPC w wyszukiwarce ubezpieczalni? I jeśli to nie tajemnica to ile Ci krzyknęli za OC?
Masz rację,Zafira OPC w tym kolorze wystarczająco rzuca się w oczy i nie potrzeba,żeby rzucała się bardziej.
Nie było problemu ze znalezieniem OPC w wyszukiwarce ubezpieczalni,a OC przy maks.zniżkach i kontynuacji wyliczyli mi na 655zł płatne jednorazowo