I moją uwage przykuła ta na naklejka - świetny pomysłojciec polak pisze:Rewelacyjnie się prezentuje...a zwłaszcza ta naklejka na tylnej szybie.
[C]-myszolot-Tourer Cosmo OPC 2014, 2.0 CDTi 165 KM, automat
- Broda_2014
- Przeglądacz
- Imię: Krzysztof
- Auto: Opel_zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Pisaliscie tutaj o FlexRide. Ja u siebie tez mam i roznica miedzy Comfort a Sport jest mocno wyczualna. Przy Sport samochod znacznie lepiej reaguje na pedal gazu i jest sztywniejszy - przydaje sie przy duzych predkosciach na sutostradzie. To co jest u Ciebie a ja bardzo zaluje ze nie zamowilem to FlexOrganizer w bagazniku... Niestety nie mam zadnego uchwytu na zakupy. Zamowilem za to bagaznik rowerowy i jest to rozwiazanie super gdy sie czesto jezdzi z rowerem.
Zazdroszcze jeszcze QuickHeat - trzymam auto bez garazu i to przydatny bajer. Bez reszty przezyje ;-) chociaz nie powiem ze panorama czy Infinity to fajne zabawki.
Zazdroszcze jeszcze QuickHeat - trzymam auto bez garazu i to przydatny bajer. Bez reszty przezyje ;-) chociaz nie powiem ze panorama czy Infinity to fajne zabawki.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2015, 22:52 przez mbaranek, łącznie zmieniany 1 raz.
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Marcin wiem że kierowcy jest ciepło, ale tyłu to nie daje rady ogrzać. A akumulator wymieniać co 2-3 lata nie wszyscy lubią W mojej Vectrze to sobie średnio radziło (też jestem zmarźluch). Alternator wymieniłem 2 razy a aku 3 na przestrzeni 8 lat i 200 tys km. Webasto w drugiej zdecydowanie lepiej wspominam
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
potwierdzam, na spocie dało się odczućmyszolot pisze:Oj mylisz się kolegi Patryku. Quickheat działa super, daje od razu ciepło po uruchomieniu zimnego diesla, co dla mnie zmarźlucha jest ważne w zimie. A akumulator zawsze można wymienić na nowy
mylisz się, gdy czekaliśmy na Ciebie ja zaatakowałem tylną kanapę z której podziwiałem panoramę i było mi ciepłocns80 pisze:Marcin wiem że kierowcy jest ciepło, ale tyłu to nie daje rady ogrzać.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
Michał napisz coś jak się autko sprawuje, jak się jeździ na automacie bo myślę coś o wymianie na Tourera
i szukam coś z automatem
i szukam coś z automatem
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Bodek, co tu dużo pisać - kocham ten samochód, zwłaszcza właśnie za automat, a także za silnik, za panoramę, za fotele, za nagłośnienie, za światła AFL, za wygląd, no kurcze za wszystko. Nie pomyślcie, że mam coś z głową, ale tak jest. Co i rusz szukam pretekstu aby gdzieś jechać i czerpać przyjemność z prowadzenia tego samochodu.
Napisz co chcesz wiedzieć konkretnie, chętnie odpowiem.
A może jakiś mini spot i oględziny z przejażdżką ?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
mam taką w pracy (2.0 - 165KM ), ale na skrzyni manualnej - a ja myślę o automaciemyszolot pisze:Bodek, co tu dużo pisać - kocham ten samochód, zwłaszcza właśnie za automat, a także za silnik, za panoramę, za fotele, za nagłośnienie, za światła AFL, za wygląd, no kurcze za wszystko. Nie pomyślcie, że mam coś z głową, ale tak jest. Co i rusz szukam pretekstu aby gdzieś jechać i czerpać przyjemność z prowadzenia tego samochodu.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.