[A] - lbk - OPC, Arden blue, 2003, Z20LET
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Piękna sztuka,radość z jazdy nie oceniona-sam wiem i można wybaczyć nawet nadmierne branie oleju,ja mojej darowałem 2 lata od zakupu,ale teraz w pon.idzie do mechaniora przy okazji robienia rozrządu.
Lampy z przodu robią robotę,zobacz w moim garażu jakie ja mam
Przy okazji nie widzę opisu,np.z którego roku ? coś przeoczyłem ?
Miliona kilometrów i zawsze
Podłokietnik można dokupić,ja już to zrobiłem
Lampy z przodu robią robotę,zobacz w moim garażu jakie ja mam
Przy okazji nie widzę opisu,np.z którego roku ? coś przeoczyłem ?
Miliona kilometrów i zawsze
Podłokietnik można dokupić,ja już to zrobiłem
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2015, 11:06 przez Przemass, łącznie zmieniany 1 raz.
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
No to ten sam Ja też przesiadłem się z forda na zafire Powróciłem do planów z przed 5 latlbk pisze:Prawdopodobnie ten sam samochód jeżeli miał być w Kościerzynie W sumie to nie chciałem zmienić mojego forda do którego się przyzwyczaiłem już 5 lat- no ale po oględzinach "lalki" wszystko było jasne ford sprzedany a opel został.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2015, 19:00 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie mów nigdy masz zacne auto ale to ile mocy i jak doinwestowana będzie zależy w dużym stopniu od awaryjności . Nauczony na mondeo tdci poczekam i być może się zacznie w mondeo miałem 168 ps z seryjnych 130 także pożyjemy zobaczymy. Muszę się przyznać iż na zakup zafirki namówiła mnie żona (niestety teraz słucham "a nie mówiłam ze te zafiry to fajne auta i zawsze się mi podobały etc... "). Zrobię remont silnika i po jego dotarciu na jakąś okazję będę miał wykręta do chipa co poszerzy horyzonty :D. Póki co i tak niezle drze opony no i ta kontrola trakcji poskramia zapałyWojti pisze:Wisz co masz super rodzinnego vana który ma to coś Miny wyprzedzanych bezcenne gratuluje ładnej Zoski może kiedyś będzie taka jak Moja
Błędy mam pokasowane i co jakiś czas wyskakuje ten od przepływki co może być spowodowane brakiem oryginalnej tylko wstawiony jest zamiennik. Z tego co mi wiadomo sonda lambda nr 2 za katem nie odpowiada za pracę silnika .Także trzymam rękę na pulsie i będę się starał nie "zachwaścić" mojego autobusika bo naprawdę go lubię :Dryba1 pisze:lbk pokasuj błędy bo jakieś masz.podłącz pod OP-COM-a i będziesz wiedział co jest nie tak
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
przepływkę to tylko oryginał.kupuj czym szybciej oryginał.nie jest jakoś strasznie drogi.mam fajny dolot do LET-a z 1.9CDTIlbk pisze:co jakiś czas wyskakuje ten od przepływki co może być spowodowane brakiem oryginalnej tylko wstawiony jest zamiennik.
- Biały
- Przeglądacz
- Imię: Łukasz
- Auto: Zafira A OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Kolejna OPC-etka w odpowiednim kolorze Pogratulować
A co podłokietnika to mam taki dokładany z allegro z linku co podał Norris i na trasy super sprawa Po mieście jednak jeżdżę z podniesionym bo niestety nie ma regulacji góra-dół no i niestety chamsko skrzypi Wygląda solidnie a wystarczy oprzeć łokieć i słychać że czegoś chińskie rączki nie dopracowały
Ale że to prezent to nie wybrzydzam tylko czerpię radość z jazdy
Bezawaryjności
A co podłokietnika to mam taki dokładany z allegro z linku co podał Norris i na trasy super sprawa Po mieście jednak jeżdżę z podniesionym bo niestety nie ma regulacji góra-dół no i niestety chamsko skrzypi Wygląda solidnie a wystarczy oprzeć łokieć i słychać że czegoś chińskie rączki nie dopracowały
Ale że to prezent to nie wybrzydzam tylko czerpię radość z jazdy
Bezawaryjności
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Świetnie się prezentuje autko, fajna sztuka.
Wielu tysięcy bezawaryjnych kilometrów życzę i wydatków tylko przy tankowaniu.
Ps. Mam prośbę o wstawienie dodatkowych 2-3 zdjęć pokazujących mocowanie CB-radia.
Dosięgasz do niego żeby coś pokręcić czy jak to wygląda? Bo wydaje mi się że jest dosyć daleko od kierowcy.
Jeszcze raz gratuluję fajnego autka
Wielu tysięcy bezawaryjnych kilometrów życzę i wydatków tylko przy tankowaniu.
Ps. Mam prośbę o wstawienie dodatkowych 2-3 zdjęć pokazujących mocowanie CB-radia.
Dosięgasz do niego żeby coś pokręcić czy jak to wygląda? Bo wydaje mi się że jest dosyć daleko od kierowcy.
Jeszcze raz gratuluję fajnego autka
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
-
- Bywalec
- Imię: Krystian
- Auto: Opel Zafira A 2.0T Stage2
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: z20let