[B] - DzidekGb - 1.8 BENZYNA , SPORT/SRI , 140 KM 2006/2007
- DzidekGb
- Bywalec
- Imię: Dzidek
- Auto: Opel Zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: z18xer
Co do tych procentów to tak to jest jak się pisze po piwie...
Chodzi o to że dziewczyna która mieszała farbę uwzględniła fakt że auto jest nie garażowane i że ma już swój wiek . Lakier płowieje na słońcu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grill był założony jak kupowałem auto - zostanie do wakacji w Polsce potem będzie zmiana na OPC
A brewki to grunt że mi się podobają na żywca to wygląda spoko
Chodzi o to że dziewczyna która mieszała farbę uwzględniła fakt że auto jest nie garażowane i że ma już swój wiek . Lakier płowieje na słońcu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grill był założony jak kupowałem auto - zostanie do wakacji w Polsce potem będzie zmiana na OPC
A brewki to grunt że mi się podobają na żywca to wygląda spoko
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 08:56 przez DzidekGb, łącznie zmieniany 1 raz.
- DzidekGb
- Bywalec
Czas na przerobienie nieszczęsnej wajchy od katapulty
Paskudne to się zrobiło i trzeba było przemalować na Piano Black żeby było pod kolor środkowej konsoli ( będzie założona w wakacje )
No to do dzieła
- zdemontowane plastiki pomalowane szpachlówką w sprayu i wypucowane papierem ściernym a środkowy element pokryty folią carbon 5D
- pomalowane czarną farba z palety Opla Szafirowy czarny i pokryty clarlackiem
- założone elementy do samochodu i na pewno lepsze samopoczucie bo na widok starego to mnie dreszcze przechodziły...
Paskudne to się zrobiło i trzeba było przemalować na Piano Black żeby było pod kolor środkowej konsoli ( będzie założona w wakacje )
No to do dzieła
- zdemontowane plastiki pomalowane szpachlówką w sprayu i wypucowane papierem ściernym a środkowy element pokryty folią carbon 5D
- pomalowane czarną farba z palety Opla Szafirowy czarny i pokryty clarlackiem
- założone elementy do samochodu i na pewno lepsze samopoczucie bo na widok starego to mnie dreszcze przechodziły...
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wyszło OK - bo jak mam być szczery to strasznie się niszczy ta wajcha :>
Fajna Cola - nie widziałem takiej w PL
Fajna Cola - nie widziałem takiej w PL
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Może i na zadup...... Europy też kiedyś trafi - chętnie bym spróbowałDzidekGb pisze:
[url=http://s25.postimg.org/4mkru36h7/DSC02360.jpg]Obrazek[/url]
Lepiej smakuje niż czerwona z lodem...
Sorry za OFFTOP
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- DzidekGb
- Bywalec
Nowy zakup i nowe wyzwanie
......................................................................................................................................................
Teraz to jeszcze muszę wyczarować zderzak i dyfuzor do tego i to chyba nie będzie takie proste jak się wydaje . Ale tylko upośledzony by nie kupił takiego układu wydechowego za dosłownie grosze
......................................................................................................................................................
Teraz to jeszcze muszę wyczarować zderzak i dyfuzor do tego i to chyba nie będzie takie proste jak się wydaje . Ale tylko upośledzony by nie kupił takiego układu wydechowego za dosłownie grosze
Nawet Ludwika masz w UKDzidekGb pisze:
[url=http://s25.postimg.org/4mkru36h7/DSC02360.jpg]Obrazek[/url]
Lepiej smakuje niż czerwona z lodem...
- DzidekGb
- Bywalec
...nie gdzie tam , będzie oryginalny żeby to się kupy trzymało - mam już jeden na oku kompletny tylko trwają pertraktacje cenoweoizo76 pisze:Tylny zderzak do modyfikacji?
No baaa żeby tylko Ludwika muszę wspierać polską gospodarkę będąc na emigracjiorganista15 pisze: Ludwika masz w UK
.......................................................................................................................................................
Podobno w Polsce czeka już na mnie pół skóra w idealnym stanie tak więc pozwoliłem sobie założyć boczki do kompletu i pobawić się trochę carbonem 5D Powoli zaczyna mi się podobać w środku a po wakacjach to już całkiem będzie po mojemu
Tak to wyszło ;