[A] - GOTI - 2.0 DTI 16V 101KM Comfort, 2001
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Dzisiaj tylko mycie (na międzynarodowej myjni.. ) + ogarnięcie plastików oraz z nudów mała przejażdżka po okolicy (ok. 50km)
a przy okazji zrobiłem kilka fotek
ale wrzucę jakieś poglądowe nagranie
a przy okazji zrobiłem kilka fotek
Będe musiał skonwertować pliki w mniejszą jakość albo skrócić je, bo dziesięciominutowe nagranie waży ok. 0.9-1GBBodek pisze:To czekamy na jakiś filmek z UK
ale wrzucę jakieś poglądowe nagranie
- GOTI
- Zafiromaniak
Dzisiaj wymiana vacum pompy i tym samym "przywrócenie hamulców" a co z P0400 to sie okaże w praniu, ale jestem dobrych mysli
Nie mierzyłem jeszcze podciśnienia, ale czuć na przewodach że działa dobrze, a dodatkowo zacząłem słyszeć dziwne dźwięki z elektrozaworu zaworu EGR (wcześniej tak nie było) więc pewnie i zawór zaraz padnie
no chyba że tak ma być
Przy okazji Zafira dostała mały prezencik
Było:
Jest:
Po prawda szukałem innej, ale było dużo zniszczonych - jedna ma niewielkie uszkodzenie, ale i tak jest
bo za free
Nie mierzyłem jeszcze podciśnienia, ale czuć na przewodach że działa dobrze, a dodatkowo zacząłem słyszeć dziwne dźwięki z elektrozaworu zaworu EGR (wcześniej tak nie było) więc pewnie i zawór zaraz padnie
no chyba że tak ma być
Przy okazji Zafira dostała mały prezencik
Było:
Jest:
Po prawda szukałem innej, ale było dużo zniszczonych - jedna ma niewielkie uszkodzenie, ale i tak jest
bo za free
- Sebu$
- -#Administrator
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
W ASO Opla w Dąbrowie Górniczej ostatnio wystawili kilka takich tabliczek na Allegro. M.in. wersja OPC na grilla. Kupiłem. 35 zł z odbiorem osobistym.
A już chciałem dać do Grawera, aby mi wykonał podobną ...
A już chciałem dać do Grawera, aby mi wykonał podobną ...
- Sebu$
- -#Administrator
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
została w kraju czy na Wyspach ?GOTI pisze:Z dniem wczorajszym (10.02.2016) Zafira zmieniła właściciela ...
Wojti pisze:Może teraz ZB..OPC?
... wynika, że to Insignia jest głównym pojazdemMaćku pisze:A co teraz będzie się kulało u GOTIego?
- GOTI
- Zafiromaniak
Pracując w UK nie opłacało mi sie trzymać auta w Polsce, które tylko czasami było użytkowanegRZENIU pisze: A co to się narobiło??? Dlaczego ??? ...
Na co dzień ujeżdżam również "Opelka" (ale o tym w innym temacie) a po powrocie na pewno zastąpi ją młodsza siostra Zafira
Aktualnie takSebu$ pisze:... wynika, że to Insignia jest głównym pojazdem