Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nie bądź śmieszny... Pokaż mi jakąkolwiek tych renomowanych "po 4 stówy sztuka" która wejdzie na nawet fabrycznie nową felgę i pokaże ZERO.
Mamy spora flotę firmówek gdzie przewaliło się tych opon przez lata i mógłbym Ci tutaj co nie co napisać nt tego ile wisi na kołach fabrycznie nowego Caddy wyprowadzanego z salonu. Zerowy przebieg...
Patologia nie usprawiedliwia patologii. Nie nabijam powyżej 25g ponieważ to się odbija na zużyciu opon. Lepsza jest optymalizacja, ale 80% "wulkanizatorów" nie ma o niej pojęcia.
Jakbyś pojeździł motocyklem to lepiej byś poznał to zjawisko i jego efekty.
8 lat jeździłem, albo 10 już nie pamiętam nawet
Wracając do meritum: każdy ma swoje zdanie na ten temat. Nie chcesz - nie kupuj ale nie siej fermentu że to zło największe bo ja mam i jeżdżę.
Bo opinie w stylu: nigdy nie miałem do czynienia ale to gó*no na 100% zakrawają na tych wszystkich pseudospecjalistów od gazowania silników - w życiu do czynienia nie miał ale Opel się do gazu nie nadaje... a gaz to do zapalniczek.
Pytający kupi co uważa za słuszne, a moje wypowiedzi są poparte użytkowaniem.
ja jestem tego zdania ,że każda nowa opona jest lepsza niż stara , zjechana. Niektóre parametry jakie charakteryzują opony mają czysto poglądowych charakter .
jarecki69 pisze:ja jestem tego zdania ,że każda nowa opona jest lepsza niż stara , zjechana. Niektóre parametry jakie charakteryzują opony mają czysto poglądowych charakter .
Panowie proszę o radę, jakie mogę założyć najwyższe opony do Zafiry A, 15", dość często poruszam się w trudnym terenie i nie chce urwać tłumika o misce nie wspominając.
Standardowo 195/65/15, może 205/65/15 ?
organista15 pisze:Panie i Panowie, czy jeździł ktoś na Dębicach Presto ? Ciągle kuszą mnie te opony dobrą ceną i dobrymi parametrami
zdecydowanie mogę polecić, kupiłem w zeszłym sezonie za niecałe 700 zł/kpl, zrobiłem jakieś 20 tkm, jestem bardzo zadowolony. Dla kogoś, kto nie korzysta z maksymalnych osiagów auta to bardzo dobry wybór