[A] - lbk - OPC, Arden blue, 2003, Z20LET
[quote="Luko_krk""]Ps. Mam prośbę o wstawienie dodatkowych 2-3 zdjęć pokazujących mocowanie CB-radia.
Dosięgasz do niego żeby coś pokręcić czy jak to wygląda? Bo wydaje mi się że jest dosyć daleko od kierowcy.[/quote]
Chętnie wstawię fotki specjalnie dla ciebie jak wrócę do domu Miałem być 2 tygodnie a zapowiada się że zostanę na kolejne 2 tygodnie... Ogólnie jest to radio Harry III które ma automatyczny filtr asc (jak dobrze pamiętam) nie trzeba nic przy nim kręcić i dlatego tak jest schowane
Dosięgasz do niego żeby coś pokręcić czy jak to wygląda? Bo wydaje mi się że jest dosyć daleko od kierowcy.[/quote]
Chętnie wstawię fotki specjalnie dla ciebie jak wrócę do domu Miałem być 2 tygodnie a zapowiada się że zostanę na kolejne 2 tygodnie... Ogólnie jest to radio Harry III które ma automatyczny filtr asc (jak dobrze pamiętam) nie trzeba nic przy nim kręcić i dlatego tak jest schowane
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2015, 21:07 przez lbk, łącznie zmieniany 1 raz.
Po miesięcznym postoju próba odpalenia mojej lalki zakończyła się fiaskiem
Padł akumulator (czego się spodziewałem) wymieniony na Centrę 70 ah i teraz odpala od strzała Przy okazji mycie premium i krótka wieczorna sesja
Dzięki za pozytywny odbiór auta na forum & pozdrawiam Zafiromaniaków
Padł akumulator (czego się spodziewałem) wymieniony na Centrę 70 ah i teraz odpala od strzała Przy okazji mycie premium i krótka wieczorna sesja
Luko pisze: Ps. Mam prośbę o wstawienie dodatkowych 2-3 zdjęć pokazujących mocowanie CB-radia.
Dosięgasz do niego żeby coś pokręcić czy jak to wygląda? Bo wydaje mi się że jest dosyć daleko od kierowcy.
Dzięki za pozytywny odbiór auta na forum & pozdrawiam Zafiromaniaków
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
lbk, widzę że moja nie doszła OPC dobrze się sprawuje Byle tak dalej
Ostatnio zmieniony 12 lip 2015, 12:49 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Zbieraj,zbierajMaćku pisze:7.9l w 2.0 Turbo ni cholery zbieram na OPC
Sam byłem zdziwiony spalaniem mojej ale w Lpg,bez trudu mieści się w 10l/100 a najniższe wartości siegają ok.9
No i następna rzecz do odfajkowania przy Zośce gdyż uszczelka "sączyła" już od dłuższego czasu no i po powrocie z wakacji jest i nowa Mam nadzieję iż Zośka będzie się sprawować jak do tej pory :]
Czyli fantastycznie !
Maćku spalanie w trasie a od tego w mieście się różni bym powiedział że diametralnie no ale nie zniechęcam do opc.
Pamiątkowe zdjęcie:
Czyli fantastycznie !
Maćku spalanie w trasie a od tego w mieście się różni bym powiedział że diametralnie no ale nie zniechęcam do opc.
Pamiątkowe zdjęcie:
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Wszystko przedemną ostatnio miałem okazje jechać VC cdti 150KM i przyznam że mam ochotę na ZB z tym silnikem ja mam zawsze miliony pomysłów na sekunde także OPC CDTI V6 ojj dużo tego okaże się jak finanse się wyprostują....lbk pisze:Maćku spalanie w trasie a od tego w mieście się różni bym powiedział że diametralnie no ale nie zniechęcam do opc.
I tak ma byćlbk pisze: Mam nadzieję iż Zośka będzie się sprawować jak do tej pory :]
Czyli fantastycznie !
Z małym opóźnieniem ale wreszcie się udało dodać nagrodę którą otrzymałem za uczestniczenie w konkursie =) Chciałbym podziękować organizatorom za pomysł no i oczywiście organizację całego konkursu. Zośka teraz się będzie myła w nie byle czym no i rejestracje będą wisienką na torcie
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 05:49 przez lbk, łącznie zmieniany 1 raz.