Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koledzy ale mam jeden problem. Po włączeniu klimy nie słyszę żeby załączał się wiatrak. Jak silnik złapie temperaturę to wiatrak kręci ale przy klimie jakoś go nie słyszę. I objaw dodatkowy jest taki że jak stoję to klima słabo chłodzi , a jak jadę to zaczyna być dopiero chłodniej. Dodam że wiatrak mam jeden. Patrzyłem w bezpieczniki to żaden nie wyglądał na spalony.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, 12:42 przez szary, łącznie zmieniany 2 razy.
No i zafirka domagała się kolejnej inwestycji. Spalił się rezystor od wiatraka chłodnicy. I jak zawsze z moim szczęściem musiało się to stać przed samym wyjazdem na urlop. Dodatkowo u mnie rezystor jest wymienny z całym wiatrakiem ponieważ mam wtyczkę z 4 pinami. I wczoraj zrobiłem sobie wycieczkę do Janek pod Warszawą po wiatrak , później godzinka pracy i wszystko działa
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
szary pisze:Dzisiaj zafirka dowiozła bezproblemowo mnie i moją familie na miejsce urlopowania
odpoczywajcie ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....