Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
~1300km objazdówki po kraju z całą rodzinką i pełnym bagażnikiem bez najmniejszego problemu pogoda nie zachwycała, na dodatek wielokrotnie silny boczny wiatr nie pozwalał jeździć tak jak by się tego chciało ale nie jednokrotnie przydał się zapas mocy i za to kocham swojego Zefira
Korzystając z faktu, że małżonka z dziećmi urlopuje się na wsi mam chwilowo popołudniami trochę więcej czasu i postanowiłem doprowadzić do końca zmianę, do której zabierałem się już ładnych kilka miesięcy. Trzy popołudnia po ok 3h i montaż relingów zakończony sukcesem.
Ostatnio zmieniony 03 sie 2015, 11:43 przez norris_85, łącznie zmieniany 1 raz.
No i przyszła też pora na montaż lotki która już od miesiąca kurzyła się w garażu. Podjechałem do Hanesco godzinka oczekiwania (montaż + czas na związanie kleju), 20zł zapłacone i spojlerek jest na swoim miejscu
Teraz musowo pomyśleć o wymianie anteny bo ta się trochę wygina jak klapę otworzy się na max.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2015, 10:05 przez norris_85, łącznie zmieniany 1 raz.
spoilera masz od olcika czy mój udało Ci się odkupić od kradzieja ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
spoilera masz od olcika czy mój udało Ci się odkupić od kradzieja ?
na bank nie od kradzieja swój kupiłem ori już w kolorze jakiś tydzień czy dwa przed tym jak tobie zawinęli, a że mamy inne kolory aut to bankowo nie Twój a czy olcika? tego nie wiem bo nie kupowałem z forum