[A] - szary - Zafirka szarego 1.8 2003 r
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
Mam wymiarowy zapas do sprzedaniaMaćku pisze:Hehe ja na razie jeżdżę bez zapasu mimo barku gazu
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2015, 11:34 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
Oj dawno tutaj nic nie pisałem, może dlatego że nic nie robiłem bo nie było czasu
Ale dzisiaj wstawiłem nowie mieszki. Tak wiem już przecież zmieniałem, ale ostatnio zobaczyłem że w mieszku hamulca ręcznego pojawiła się niepożądana dziurka. Więc obydwa poszły do wymiany co by były takie same
Mała fotorelacja
Tak mniej więcej się to prezentuje Specjalnie wziąłem z jasnym przeszyciem żeby troszkę wybić się z tej monotonności
Na dniach będzie zamontowana jedna rzecz, ale powiem dopiero jak zamontuję Nie którym może się to nie spodobać ale no cóż ....
Ale dzisiaj wstawiłem nowie mieszki. Tak wiem już przecież zmieniałem, ale ostatnio zobaczyłem że w mieszku hamulca ręcznego pojawiła się niepożądana dziurka. Więc obydwa poszły do wymiany co by były takie same
Mała fotorelacja
Tak mniej więcej się to prezentuje Specjalnie wziąłem z jasnym przeszyciem żeby troszkę wybić się z tej monotonności
Na dniach będzie zamontowana jedna rzecz, ale powiem dopiero jak zamontuję Nie którym może się to nie spodobać ale no cóż ....
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2015, 11:59 przez szary, łącznie zmieniany 1 raz.