[A] - Sebu$ - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Rozebrałem oryginalny przełącznik na części pierwsze i dopasowałem go do zaślepki z panela.
Jest zamontowany od wewnątrz.
Wywierciłem otwory na Ledy oraz przełącznik, ale ze względu na walory widokowe musiałem natychmiast to zakleić okleiną. Rozbieżność w odległości co do oryginału pozostawia wiele do życzenia ...
Dla tych co twierdza, że jestem uparty z tym, aby przełącznik był w panelu i mało widoczny, odpowiadam : Tak. Jestem
Mam pewne powody i przed pewnymi osobami muszę ukrywać fakt, że mam instalację gazową. To dla własnego dobra. Bo to rodzina. Rodzina z rodziny sępów ...
Jest zamontowany od wewnątrz.
Wywierciłem otwory na Ledy oraz przełącznik, ale ze względu na walory widokowe musiałem natychmiast to zakleić okleiną. Rozbieżność w odległości co do oryginału pozostawia wiele do życzenia ...
Dla tych co twierdza, że jestem uparty z tym, aby przełącznik był w panelu i mało widoczny, odpowiadam : Tak. Jestem
Mam pewne powody i przed pewnymi osobami muszę ukrywać fakt, że mam instalację gazową. To dla własnego dobra. Bo to rodzina. Rodzina z rodziny sępów ...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2015, 18:13 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- Sebu$
- -#Administrator
to dalej testyryba1 pisze:popieram.z daleka w miarę ale z bliskaKolo72 pisze:Trochu żeś fuszerkię odwalił z tom oblkeinom
ale jest opcja ze to będzie zrobione profesjonalnie niedługo
- Sebu$
- -#Administrator
Krzysiu, wiem i się zgadzam.ryba1 pisze:Sebu$, nic nie zastąpi oryginału
Ale oryginał z Zafiry nie ma wała i nie podejdzie pod ten moduł. To cyfrowy przełącznik. Wiem bo go rozebrałem na czynniki pierwsze.
Sprawdzałem również z przełącznikiem TC. To samo.
O przylutowaniu czegokolwiek już zapomniałem. Nie da się. Włos to po prostu jakaś kłoda przy tych ścieżkach.
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Seba a może idąc Twoim tokiem ... zakup nową zaślepkę i nawierć/wyszlifuj od tyłu powierzchnię w miejscu gdzie wypada dioda ale nie na wylot, potem przymocować (np klejem na gorąco) od tyłu kontrolkę i gotowe. wiem, cienkie pewnie te plastiki i może być ciężko., ale jak się uporasz to masz dwa rozwiązania zapewnione jednocześnie:
1. ukryjesz kontrolkę
2. tak ukryta kontrolka nie będzie walić po oczach jasnym światłem diody
1. ukryjesz kontrolkę
2. tak ukryta kontrolka nie będzie walić po oczach jasnym światłem diody