[A]Misiekzoo- zafirka 1,8
[A]Misiekzoo- zafirka 1,8
Hej . Oto mój wczorajszy nabytek .
Auto takie jak chciałem można powiedzieć, za te pieniądze oczywiście . Były i 1,8 w pakiecie OPC ale co mi po wyglądzie z daleka. Jak z bliska widać było że już zmęczone samochody.
Wyposażenie :
klimatronik
podgrzewana przednia szyba
tempomat
esp
jakieś poduszki
itp.
Przebieg 164
Plany na najbliższe dni :
Dziś troszkę pojeździłem nim to na pewno łożysko tylne prawe bo już nieźle daje znać o sobie. Na placu jak kupowałem tak nie było tego słychać
Następnie :
instalacja gazowa
olej
rozrząd
hak.
To podstawy jakie muszą być za czym rozpocznę pełne użytkowanie samochodu
Z ciekawostek . O mały włos bym nie kupił auta bo brakowało wentylatora na chłodnicy z przodu. Ale szybko w komórce doczytałem że były takie egzemplarze z jednym wentylatorem . To się nieco uspokoiłem i zaryzykowałem
Auto takie jak chciałem można powiedzieć, za te pieniądze oczywiście . Były i 1,8 w pakiecie OPC ale co mi po wyglądzie z daleka. Jak z bliska widać było że już zmęczone samochody.
Wyposażenie :
klimatronik
podgrzewana przednia szyba
tempomat
esp
jakieś poduszki
itp.
Przebieg 164
Plany na najbliższe dni :
Dziś troszkę pojeździłem nim to na pewno łożysko tylne prawe bo już nieźle daje znać o sobie. Na placu jak kupowałem tak nie było tego słychać
Następnie :
instalacja gazowa
olej
rozrząd
hak.
To podstawy jakie muszą być za czym rozpocznę pełne użytkowanie samochodu
Z ciekawostek . O mały włos bym nie kupił auta bo brakowało wentylatora na chłodnicy z przodu. Ale szybko w komórce doczytałem że były takie egzemplarze z jednym wentylatorem . To się nieco uspokoiłem i zaryzykowałem
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2015, 23:19 przez misiekzoo, łącznie zmieniany 3 razy.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Marzenka13
- Zafiromaniak
- Imię: Marzena
- Auto: Inny
- Model: D
- Oznaczenie silnika: b_1.6
Misiek super wozidełko . Szerokości i bezawaryjności życzę
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2015, 19:58 przez Marzenka13, łącznie zmieniany 1 raz.
Przekaz 1% - Kingusi a to jej stronka http://www.pomoz.eu .
"Idąc po prostu idź! Siedząc po prostu siedź! Przede wszystkim Nie wahaj się!"
"Idąc po prostu idź! Siedząc po prostu siedź! Przede wszystkim Nie wahaj się!"
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
przede wszystkim gratulacje z zakupu
a za takie podejście
a za takie podejście
to nie tylko jedno się należy ale cała kratamisiekzoo pisze:Były i 1,8 w pakiecie OPC ale co mi po wyglądzie z daleka. Jak z bliska widać było że już zmęczone samochody.
A już sam teraz nie wiemGOTI pisze:Jesteś pewnymisiekzoo pisze:podgrzewana przednia szyba
Są dwa przyciski na klimatroniku do podgrzewania . Wydawało mi się że jeden jest do tylnej szyby i lusterek jak mam w astrze a drugi to do przedniej szyby . Może być że w zafirach jest osobno do lusterek osobno do szyby tylnej .