Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vojti pisze:Jak chcesz, to zapytam swego mechanika o poradę. On sporo wymienia
Ok, bo myślę, żeby kupić też może oryginalny zestaw GM, ale to za pewne na prawdę pasek jest Contitech albo Gates a pompa wody GM to SKF, ale nie wiem...
Jednak Pompa DOLZ. Ta HEPU wyglądała fatalnie... Albo wadliwa seria do Opli (mają reklamacji dużo) albo pech...
Zresztą... ja mam wrażenie, że to co idzie na taśmę za znaczkiem np. GM jest lepszej jakości niż nawet jak się kupi już serwisową część GM.
Wcześniej miałem pompę Rouville i wytrzymała bez problemów 58 000 km.
MARCEL! pisze:
Jednak Pompa DOLZ. Ta HEPU wyglądała fatalnie... Albo wadliwa seria do Opli (mają reklamacji dużo) albo pech...
Zresztą... ja mam wrażenie, że to co idzie na taśmę za znaczkiem np. GM jest lepszej jakości niż nawet jak się kupi już serwisową część GM.
MARCEL! pisze:
Poprzednią miałeś HEPU?
Poprzednia Rouville...
Ale po prostu ta nowa HEPU wyglądała marnie.
No nie wiem, mechanik zamontował DOLZ, jest gwarancja...
Kurde, teraz nic pewnego z częściami. Nawet sami producenci oszukują (ta cała afera z grupą Volkswagena)...
Od pewnego czasu mniej patrzę na nazwę firmy ale pytam sprzedawcę, której firmy daną część częściej ludzie kupują i na którą jest najmniej reklamacji. Trzeba tylko mieć zaufanego sprzedawcę
To ja nie wiem co wy kupujecie i gdzie albo jakich macie mechaników bo mój mechanik założył ich setki, z całą pewnością setki i jest jedynym producentem z którego NIGDY nie miał reklamacji.