Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rafant4011 pisze:A jakie masz jeszcze w planach modyfikacje, chyba że nie możesz zdradzać?
Będzie robił cabrio
Już ma w piwnicy kątówkę i plandekę z Żuka
Rafał, jak mogłeś :>
wszystko się wydało
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
grot kupowałeś osobno czy używałeś tego chińskiego shitu? ja po użyciu tego z zestawu miałem bardzo szybko problem bo grot jest kilka mm krótszy niż oryginalny i czasami immo rozłączało... dlatego kluczyk wylądował w szafie a na ogarnięcie nowego grota jakoś wiecznie brak czasu
grot jest z kompletu
jak na razie nie ma problemu, wszystko działa
zobaczymy co będzie po jakimś czasie
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
większość wstawia zdjęcia z ostatnich jesienno słonecznych dni to i ja coś wrzucę ...
aaaaa cooo
Ostatnio zmieniony 01 lis 2015, 18:32 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.