[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Fajnie to wygląda, ale na zdjęciu pierwszym to tak jak by z Calibry mieli toto i chiecli przymocować. Za bardzo odstaje. Ale może wydziwiam ...Wojti pisze:Dawno się nic nie działo więc mam nowy pomysł
http://www.eurotuningshop.com/product/z ... r-opc.html
Strona fajna może pomogę kolegom w modach
Dyfuzor do przedniego zderzaka co wy na to?
Pozostałe fotki są OK i ładnie wyglądają. Tam mi się podoba.
Myślę o krawężnikach, o które już w swojej OPC zahaczam ciągle, a przy Twojej i dalszemu obniżeniu to już masz pewność że zahaczysz o każdy.
Granica między pięknem a kiczem jest bardzo cieniutka...Wojti pisze:Dawno się nic nie działo więc mam nowy pomysł
- Sebu$
- -#Administrator
Masz racjęF-19 pisze:Granica między pięknem a kiczem jest bardzo cieniutka...Wojti pisze:Dawno się nic nie działo więc mam nowy pomysł
ale nie każdy ma ZC ...
Ja niektóre kicze z Insingi zamontowałem w ZA i działa tak samo.
Cuda chyba jakieś.
to akurat nie ma tu żadnego znaczenia.Sebu$ pisze:ale nie każdy ma ZC ...
Mam też ZA OPC uważam że stylistycznie jest rewelacyjna (elementy fabryczne) delikatna, skromna a jednak inna,
ZB OPC wygląda super (elementy fabryczne) nie należy psuć czegoś co jest naprawdę udane,
Miałem ZB ale diesla zrobiłem dokładki OPC line, chciałem założyć całe zderzaki OPC ale sumienie mi nie pozwoliło - piękny wygląd konkretnej benzyny a pod maską traktor
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Nie chcę absolutnie oszpecić auta Widziałem na zlocie to wykonanie i efekt był Chciałbym aby dokładka ,przednia listwa grilla + boczne lusterka dać do hydrografiki i zrobić wszystko w karbonie w odcieni zbliżonym do lakieru Zafirki .Ogólnie ma to wyglądać bardzo estetycznie a nie agro he he
Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, 19:26 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Dziś zmierzyłem wysokość Zośki z przodu i ma 16 cm .Czyli jest wysoko Ale co by nie martwić klubowiczów przedni dyfuzor można demontować na zimę i tak właśnie zrobię .Zestaw montażowy umożliwia zakładanie i zdejmowanie.
Tak więc decyzja zapadła zamówione ,zapłacone czas oczekiwania 2-3 tygodnie .Potem przyjdzie czas na hydrografikę w carbonie dyfuzor ,nakładki na lusterka + listwa przedniego grila
Tak więc decyzja zapadła zamówione ,zapłacone czas oczekiwania 2-3 tygodnie .Potem przyjdzie czas na hydrografikę w carbonie dyfuzor ,nakładki na lusterka + listwa przedniego grila
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Sebu$
- -#Administrator
i wszystko jasne jak ...Wojti pisze:Dziś zmierzyłem wysokość Zośki z przodu i ma 16 cm .Czyli jest wysoko Ale co by nie martwić klubowiczów przedni dyfuzor można demontować na zimę i tak właśnie zrobię .Zestaw montażowy umożliwia zakładanie i zdejmowanie.
będzie superek