Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No eleganckie. Z tego co widzę to konkurs będzie trudny i walka zawzięta .
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Ahhh...... te porządne aparaty to umieją zdjęcia robić ........... a Sebastian tylko guziczek przyciśnie ............. i gdzie by nie przycisną, to zdjęcie piękne wychodzi
.... Nie no żarty, żartami ............. ale zdjęcia
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
Rafoooo pisze:Ahhh...... te porządne aparaty to umieją zdjęcia robić ........... a Sebastian tylko guziczek przyciśnie ............. i gdzie by nie przycisną, to zdjęcie piękne wychodzi
....
....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Rafoooo pisze:Ahhh...... te porządne aparaty to umieją zdjęcia robić ........... a Sebastian tylko guziczek przyciśnie ............. i gdzie by nie przycisną, to zdjęcie piękne wychodzi
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
miodzik pisze:Seba jak tak dalej pójdzie zrobimy kalendarz ze zdjęciami pewnej jednej Zariry A bo będzie w czym wybierać
...
Maćku pisze:aa to zgadywanka jak to tygrys to w takim razie myślę, że to jest auto marki TATA takie podobne z tyłu
Aliass pisze:to chyba freelander .... :>
ja Was tym smokiem kiedyś pogonię i Tata nie będzie taki freelander