[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
dlatego jeszcze nie chce wrzucać, bo nie mam jeszcze w 100% skończone nie ukrywam że chciałem wpierw sprawdzić jak to będzie wyglądać na dwóch furtkach i [poznać wasze opinie... plan ogólnie zakładał gotowe lampki led podobne do rejestracyjnych, ale za dużo rzeźby by było w drzwiach a dwa cena 67zł za jedną sztukę jest niesamowitaAliass pisze:Też się przymierzają do prześwietlenią drzwi ale dopiero na wiosnę bo już za zimno jest. Miło będzie podejrzewać sposób montażu
problem jest taki że nie ma bardzo jak podprowadzić kable do wnętrza drzwi, ale to później o tym
Chyba Wojtiemu chodziło o takie cosdrygal26 pisze:Maćku, Świetna robota Sam zbieram się do zrobienia podświetlenia także za wrzucenie fotek co i jak montowałeś byłbym wdzięczny Wojti, można wiedzieć gdzie dostałeś z logiem Opla?
http://allegro.pl/projektor-led-logo-op ... 01041.html
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ukończyłem prace na podświetleniem auta podczas wsiadania i wysiadania ogólnie zabawy na ok 4 godziny bez z efektu jestem zadowolony może nie jest to profesjonalnie zrobione lecz zamysł był "budżet" i tak za wszystko wyszło mnie 45zł
przepraszam za jakość fotek lecz mój srajtfon robi kiepskie fotki w ciemnościach, a warunki polowe i teściów
A tak to wyprowadziłem do tylnych drzwi
Zośka otrzymała wreszcie nowy filtr kabinowy, wiecznie o nim zapominałem zresztą oceńcie sami jak dawno nie był wymieniany
Wykonałem również podświetlenie przedziału bagażowego, ale brakło mi czasu na zrobienie fotek ba uznałem, że muszę zainwestować w lampi led a nie taśmę,bo się mi odczepia od chropowatego plastiku, jak będę miał dziś czas to porobię więcej fotek jak wykonany jest przód
przepraszam za jakość fotek lecz mój srajtfon robi kiepskie fotki w ciemnościach, a warunki polowe i teściów
A tak to wyprowadziłem do tylnych drzwi
Zośka otrzymała wreszcie nowy filtr kabinowy, wiecznie o nim zapominałem zresztą oceńcie sami jak dawno nie był wymieniany
Wykonałem również podświetlenie przedziału bagażowego, ale brakło mi czasu na zrobienie fotek ba uznałem, że muszę zainwestować w lampi led a nie taśmę,bo się mi odczepia od chropowatego plastiku, jak będę miał dziś czas to porobię więcej fotek jak wykonany jest przód
Ostatnio zmieniony 11 lis 2015, 06:40 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Maćku, Zamysł jak najbardziej Ale wydaje mi się ,że w bardzo szybkim czasie przetrze się izolacja na przewodach od zamykania i otwierania drzwi lub puści klej na ledach ... i wtedy coś się gdzieś dotknie i zwarcie murowane ... Cyba lepiej było by wywiercić otwór od spody tuż przy taśmie led i użyć gomowej zaślepki w której by szły przewody ... Ale to tylko moje zdanie ...
za pomysłowość
za pomysłowość