Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fajna sprawa z ta dokladka zderzaka. Kupuj, montuj i sie pochwal. Jak bedzie kozacka to wrzuce cos takiego do siebie
Tak poza tym fajna fura. Włożone dużo pracy i serca (bo pieniadze to nie wszystko). Dbasz o nia niesamowicie. Szacun !!! Gdyby każdy tak dbał o auta... świat bylby piekny
Grzesiu ja z nimi rozmawiałem i wiem ze to Polska firma dostałem 10% upustu ale że dokładki w trzy dni masz mieć to możesz pomarzyć he he Zlecona jest do produkcji która trwa min 2-3 tygodnie Marcin za 116 zł to też możesz pomarzyć
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Zdradź tajemnicę ile gość Ci powiedział za dokladkę? Może da sie te dokladki kupic hurtowo. Moze bedzie chetnych wiecej osob na forum i moze cena spadnie
Gdybym zobaczyl to na oczy i pobral kilka wymiarow to sam bym to ulepil z wlokna
Marcin tak jak pisałem wcześniej na 43 str link do stronki -10% upustu czyli razem z wysyłką 614 zł .No ale może ci Kit GTO załatwi w trzy dni i taniej Ja uzyskałem taką informacje z tej firmy wszystko ustaliłem telefonicznie
Wojtek coś się źle dogadałeś, byłem na weekend w Krakowie więc pozwoliłem sobie na odwiedzenie chłopaków i zbadałem tematu. Dokładka jest dostępna ba nawet na ich stronie można kopić i to taniej niż Ty podałeś http://www.maxtondesign.eu/produkt/zafi ... r-opc.html
A czy ona jest łatwo ściągalna to zostawię to do indywidualnej oceny
Grzesiu cena ta sama ,firma ta sama tylko za gloss black jest dopłata 15 e czyli razem 154 e * na stronie .Cenę podano mi telefonicznie w zł 614 zł z wysyłką(10% upustu) .Dostałem informację że do tego modelu nie maja stanów magazynowych .Dziś otrzymałem potwierdzenie że towar wysłany
Dzisiaj przyszła paczka z przednim dyfuzorem
szybki spacer do garażu i przymiarka
Wnioski to nie ten model bo na odwrocie doczytałem astra H OPC
Jak zwykle pod górkę Piszę reklamacje ale
Wgląda świetnie
Prześwit pozostaje ok 12-13 cm
Ciekawe co odpiszą .......