[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Sebu$
-#Administrator
Imię: Sebastian
Auto: Yaponiec
Model: Inne
Oznaczenie silnika: Pb1.5

#676 Post autor: Sebu$ »

Wojtek,
towar macany należy do macanta ... ;)

p.s.
nie fajnie zrobili :?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu :evil:
Obrazek
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
:lol:

Awatar użytkownika
Sumik
Zafiromaniak
Imię: Marcin
Auto: Zafira B OPC 300+
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z20LEH

#677 Post autor: Sumik »

Jaka kaszana... Znaczy sie jak dokladka bedzie odpowiednia i na miejscu to bedzie cudownie.
A kaszana z tego wzgledu ze jak czlowiek zaplacil tyle kasy, czekal tyle czasu, przychodzi paczka i juz czlowiek caly w skowronkach. Ucieszony ze w koncu bedzie mogl sobie zamontowac to cudo a tu lipa :/
I znowu oczekiwanie...

Ja osobiscie bym sie wk@%$/*ł. Na maksa.

Awatar użytkownika
norris_85
Zafiromaniak
Imię: Łukasz
Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z20LET
Kontakt:

#678 Post autor: norris_85 »

no z deczka popłynęli :///

Awatar użytkownika
Rafoooo
Zafiromaniak
Model:
Kontakt:

#679 Post autor: Rafoooo »

W dzisiejszych czasach normalka :> .................... teraz zadzwoń do nich, to powiedzą że pracownik się pomylił i że bardzo przepraszają (a firma jednoosobowa :lol: ) ............. i przy okazji wyślij na swój koszt, bo przecież oni nie będą płacić za przesyłki 3x ................. normalnie idzie się wk........ :x
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać. :P

Awatar użytkownika
Aliass
Zafiromaniak
Model:
Kontakt:

#680 Post autor: Aliass »

Rafoooo pisze:powiedzą że pracownik się pomylił i że bardzo przepraszają (a firma jednoosobowa ) ............. i przy okazji wyślij na swój koszt, bo przecież oni nie będą płacić za przesyłki 3x ................. normalnie idzie się wk........
Mało tego... powiedzą ze paczkę otwiera się w obecnosci kuriera i stwierdzą że podmieniles przedmiot a jak chcesz inny to masz zapłacic :evil:
Obrazek

Awatar użytkownika
KIT GTO
Mieszkaniec
Model:

#681 Post autor: KIT GTO »

aż tak źli nie są ;)

Awatar użytkownika
Wojti
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ZB 400ps/502nm
Model: OPC
Oznaczenie silnika: z20leh

#682 Post autor: Wojti »

No niestety takie moje szczęście zawsze pod górkę :lol: Pisałem ze nie jest to łatwa sprawa szukałem od dłuższego czasu i nikt tego nie produkuje ....i nie leży to na półce tak jak myslał Grzesiu :lol:
Zaskoczę Was wszystkich firma ful profesjonal zadzwonili ,przeprosili i okazało sie ze cyt

No niestety.... klient z Anglii nam powiedział taką nowinkę, że dyfuzor z Astry H OPC pasuje do Zafiry B OPC i że sobie zamontował taki dyfuzor... nie prosiliśmy o zdjęcia gdyż stwierdziliśmy, że skoro klient tak mówi to ma rację:( No cóż, można sie tylko domyślać jak on go zamontował i jak to wygląda...

My jak najbardziej będziemy chcieli przygotować dyfuzor do Zafiry B, ale do tego potrzebujemy samochód aby go sobie zeskanować, wtedy przygotowalibyśmy nie tylko przedni dyfuzor ale również tylny dyfuzor i listwy pod progi, jeśli udałoby się Panu przysłać do nas taki samochód, to na pewno moglibyśmy zaoferować taki komplet zupełnie za darmo (wartość takiego zestawu będzie +/- 1200 zł).

Czekam zatem na informację od Pana w kwestii samochodu.

Dlatego bardzo liczę na pomoc kolegów z klubu Marcina Sumik i Grzegorza KIT GO lub innego klubowicza co ma ZB OPC który by mógł podjechać do Tarnowa do firmy aby zeskanować dół auta .......Moze los się odmieni he he :lol:
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he

Skasowany użytkownik 17961

#683 Post autor: Skasowany użytkownik 17961 »

Widzicie Panowie jak czasami nie warto gdybać! Są też na świecie ludzie z twarzą :D Powodzenia

F-19

#684 Post autor: F-19 »

Starają się wyjść z twarzą i chwała im za to i pod tym względem to jak napisał Wojti - cyt. "ful profesjonal", natomiast oferowanie towaru do danego modelu na podstawie opinii klienta, robienie zdjęć w photoshopie i twierdzenie że to jest dokładka do danego modelu i wszystko pasuje bez własnej pewności to niestety słabo wygląda i nie ma zbyt wiele wspólnego z profesjonalizmem. Szkoda że polska firma sprzedając towar za granicą do czegoś takiego dopuszcza opinia się tworzy i niesmak pozostaje. Przy cenie jakiej za to żądają to element powinien być tak dopracowany że "się sam zamontuje".
Przepraszam za moje uwagi może niesłuszne ale nie mogłem się powstrzymać pozdrawiam

Awatar użytkownika
fredas
Zafiromaniak
Imię: Ryszard
Auto: Opel Zafira B
Oznaczenie silnika: Z19DT
#685 Post autor: fredas »

Chcą jakoś sprawę załatwić na :ok: czyli zależy im na kliencie ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Sumik
Zafiromaniak

#686 Post autor: Sumik »

Wojti pisze:Dlatego bardzo liczę na pomoc kolegów z klubu Marcina Sumik i Grzegorza KIT GO lub innego klubowicza co ma ZB OPC który by mógł podjechać do Tarnowa do firmy aby zeskanować dół auta
Postaram się to ogarnąć. Chyba mam najbliżej. Jeżeli wszystko wypali i będą chcieli współpracować to do skanowania pójdą brewki i słupek na zegary który wykonałem. Tego też nie ma w sprzedaży :D
Ostatnio zmieniony 20 lis 2015, 09:17 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gRZENIU
Zafiromaniak
Imię: Grzegorz
Auto: Signum
Model: Polift
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#687 Post autor: gRZENIU »

Wojti, współczuję ... Miało być jak nigdy , a wyszło jak zawsze ...
Trzymam kciuki aby wszystko poszło w dobrą stronę ...

Sumik, miejmy nadzieję ,że owocna będzie współpraca dla wszystkich stron ... :lol:

Awatar użytkownika
Sumik
Zafiromaniak

#688 Post autor: Sumik »

No i nie wyszło. Jutrzejszy wyjazd odwołany. Awaria sprzętu...

Czekamy z Wojtim na telefon :cry:

Awatar użytkownika
Wojti
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ZB 400ps/502nm
Model: OPC
Oznaczenie silnika: z20leh

#689 Post autor: Wojti »

Przed zimą Zafirka dostała nowy filtr kabinowy i powietrza boscha + nowy olej Olej Millers Oils EE LONGLIFE C3 5W30 + ozonowanie i odgrzybianie klimatyzacji :ok:
Dostałem informacje na maila ze naprawa skanera potrwa ok 30 dni .Dlaczego to mnie nie dziwi :lol: dalej pod górką ale z Marcinem damy rade to ogarnąć jak przyjdzie skaner z naprawy :piwo:
Ostatnio zmieniony 25 lis 2015, 22:07 przez Wojti, łącznie zmieniany 2 razy.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he

Awatar użytkownika
Piasek
Zafiromaniak
Model:

#690 Post autor: Piasek »

Przypomina mi się historia kumpla który zamarzył sobie zderzak przedni do swojego Merca W124 od wersji E500 jeszcze USA (z dodatkowym oświetleniem). 2 lata szukał, zderzak znalazł na e-bay`u w UK, nakładki ala USA kupił w chinach na ALI, sama procedura transportu i przesyłek trwała dwa miesiące. Potem 3 tygodnie czekania za terminem u lakiernika i tydzień u niego na malunki, polerki itp, dwa popołudnia (piątek i sobotę) montował (od razu porządna konserwacja wszystkiego pod korzystając z okazji że zderzak zdjęty), podpinał elektrykę, no bajka. Sobotnim popołudniem skończył, czym prędzej za kierę i przejechać się zobaczyć czy wszystko ok, czy nic nie drży, nie rezonuje. Pęknie. Wracając już, 1km przed domem z żywopłotu wyskoczyła mu sarna wprost przed auto.
Poza zderzakiem który się rozprysł, poleciał jeszcze reflektor a cofająca się atrapa zdobiła dziurę w chłodnicy. :x

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”