Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wojtek gratuluje zakupu lecz tez taki zakupiłem i przy pierwszej zmianie koła rozpadł mi sie podnośnik masakra .... Myslę ze Twój będzie bardziej wytrzymały
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
kupiłem żabę do 2T.
Działa i jest super.
Leży w garażu na co dzień.
Pomocna ropucha jest
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Wojti pisze:Wojtek właśnie taka żabę zakupiłem he he
no i ja też
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Wojtku miałem napisać by zestaw służył jak najlepiej ale najlepiej to go nie używaj
A odnośnie kluczy do kół to ja mam porządny krzyżak w aucie i oryginalny podnośnik a żabę przetrzymuje w garażu
Z tego zestawu na pewno będziesz zadowolony posłuży lata jak się nic nie pogubi. Ja głównie jak kupuje klucze to YATO lub JONNESWAY. Dają rade w domowym garażu chociaż grzechotki 3/4 wykończyłem już ze dwie. Czasami dostają popalić jak dokładam do nich rurkę metrową ale nasadki o dziwo wytrzymują. Z tego zestawu na pewno będziesz zadowolony posłuży lata jak się nic nie pogubi.
wamka18 pisze:Z tego zestawu na pewno będziesz zadowolony posłuży lata jak się nic nie pogubi. Ja głównie jak kupuje klucze to YATO lub JONNESWAY. Dają rade w domowym garażu chociaż grzechotki 3/4 wykończyłem już ze dwie. Czasami dostają popalić jak dokładam do nich rurkę metrową ale nasadki o dziwo wytrzymują. Z tego zestawu na pewno będziesz zadowolony posłuży lata jak się nic nie pogubi.