[A] - Sebu$ - 2.0 OPC, 192 KM, 2002
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Pocieszyć cię ? Ja uderzyłem przodem w innego ku...a dwa dni temu bo nie włączył migacza.Cały opis i foto jutro u mnie w garażu.
Natomiast tutaj chciałbym tylko nadmienić,że też proponowano mi formę gotówkową ale wybrałem bezgotówkową i to jest jedyna najlepsza opcja.
Powodzenia.
Natomiast tutaj chciałbym tylko nadmienić,że też proponowano mi formę gotówkową ale wybrałem bezgotówkową i to jest jedyna najlepsza opcja.
Powodzenia.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Przemo, nic tu do pocieszenia. Też masz problem.Przemass pisze:Pocieszyć cię ? Ja uderzyłem przodem w innego ku...a dwa dni temu bo nie włączył migacza.Cały opis i foto jutro u mnie w garażu.
Powodzenia.
Byłem dziś u gościa co ma podpisaną umowę z Wartą HDI.
Wysłałem już info do ubezpieczyciela, że w poniedziałek wstawiam tam auto i zleciłem wysłanie likwidatora do warsztatu. Całość bezgotówkowa.
Podobno zderzak oryginalny to koszt ... 3000 ?!
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Zawsze można zapytać w ASO:
9270080 - nr części
1400257 - nr katalogowy
PŁYTA, KOŃCÓWKA PRZEDNIA, ZAGRUNTOWANY(-A, -E) DLA WERSJI MODELU SPORT 2
oczywiście surowy
9270080 - nr części
1400257 - nr katalogowy
oczywiście surowy
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Ja nauczyłem się jednego jak dbasz o swoje auto i nie chcesz go sprzedać to tylko naprawy bezgotówkowe a jak juz go chcesz sprzedać to robi się gotówkowo na byle jakich częściach i u byle jakiego lakiernika wtedy ma sens naprawa gotówkowa
Bynajmniej z Ubezpieczycielami trzeba ostro i bez pardonu, bo wycyckają bez mydła dobrze, że już się wszystko ułożyło i wyjaśniło mój szwagier kiedyś czekał miesiąc aż jaśnie Pan z Inter Risku (dawniej inaczej się nazywali) pojawi się i wyceni samochód
Bynajmniej z Ubezpieczycielami trzeba ostro i bez pardonu, bo wycyckają bez mydła dobrze, że już się wszystko ułożyło i wyjaśniło mój szwagier kiedyś czekał miesiąc aż jaśnie Pan z Inter Risku (dawniej inaczej się nazywali) pojawi się i wyceni samochód
- Przemass
- Zafiromaniak
Popieram, też tak robię.Maćku pisze:Ja nauczyłem się jednego jak dbasz o swoje auto i nie chcesz go sprzedać to tylko naprawy bezgotówkowe a jak juz go chcesz sprzedać to robi się gotówkowo na byle jakich częściach i u byle jakiego lakiernika wtedy ma sens naprawa gotówkowa
Człowiek uczy się na błędach....
- szary
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Seat Alhambra / Skoda Octavia
- Model: FL
- Oznaczenie silnika: AUY
- Kontakt:
Dlatego ja robię sobie sam. Przynajmniej wiem jest jest to zrobione. Drogo nie zawsze znaczy dobrze.Maćku pisze:Ja nauczyłem się jednego jak dbasz o swoje auto i nie chcesz go sprzedać to tylko naprawy bezgotówkowe a jak juz go chcesz sprzedać to robi się gotówkowo na byle jakich częściach i u byle jakiego lakiernika wtedy ma sens naprawa gotówkowa
- Przemass
- Zafiromaniak
No i właśnie zapytałem,mam na miejscu Aso i tak:Bodek pisze:Zawsze można zapytać w ASO:
9270080 - nr części
1400257 - nr katalogowy
oczywiście surowy
2180 zł netto
2682 zł z Vat
oczywiście surowy,tak więc po malowaniu cene będzie ok.3000 zł
- Przemass
- Zafiromaniak
W tej chwili nie ma w tej cenie i jeszcze nie naprawianegonorris_85 pisze:na alledrogo można znaleźć używki za 400-500zł nienaprawiane ale trafić taki to zdecydowanie rarytas. Ja też się naszukałem ale się udało.
Natomiast jak chodzi o mnie to nawet nie zamierzam szukać skoro robię z OC sprawcy
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Dziś Zafirra będzie przetransportowana na oddział lakierniczo-blacharski do medyka mającego umowę z narodowym funduszem ubezpieczeniowym.
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to na zlot pojadę uzdrowionym pojazdem
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to na zlot pojadę uzdrowionym pojazdem