[A] - kacza1982 - 1,8 Selection, 125 KM, 2001
Niby nie, ale mały lift można zawsze jej zasponsorować, ale skąd kasa na to? Może też ją postawię gdzieś przy ulicy, aby ktoś ją przyhaczył zderzakiem hehehe.... dobrze, że ona tu nie wchodzi prawda jest taka, że kobietę też można pomalować, ale na szczęście za dużo mniejsze pieniądze, szkoda tylko, że to trzeba powtarzać dużo częściej niż w przypadku Zosifredas pisze:Czyli prawda Kto ma opla ten ma chopla z żoną takich rzeczy nie zrobisz
Znalazłem takie coś w sieci
Prospekt Irmscher
Powiem szczerze kilka gadżetów to raczej rodzynki do znalezienia dziś... naszło mnie po tym jak znalazłem jeden z tych gadżetów, który chyba za chwilę kupię hehehe gadżet wpadnie po lakierowaniu wtedy się dopiero pochwalę
Prospekt Irmscher
Powiem szczerze kilka gadżetów to raczej rodzynki do znalezienia dziś... naszło mnie po tym jak znalazłem jeden z tych gadżetów, który chyba za chwilę kupię hehehe gadżet wpadnie po lakierowaniu wtedy się dopiero pochwalę
Jeden z gadżetów z katalogu zakupiony, skusiłem się. Pieniądze moim zdaniem śmieszne, towar chyba deficytowy, na allegro znalazłem tylko jeden komplet i to używany w opłakanym stanie i za większe pieniądze. Na ebayu nie było w ogóle... mam nadzieję, że to oryginały
Zastanawiam się jeszcze nad grillem OPC, podoba mi się, ale tak sobie pomyślałem, że sam grill w standardowym nadwoziu z czarnymi listwami chyba nie będzie dobrze wyglądał i jednak bardziej się zastanawiam nad zakupem nowego zamiennika grilla polift za 150zł... myślenie trwa
ps. spyfoto jak przyjdzie paczka
Zastanawiam się jeszcze nad grillem OPC, podoba mi się, ale tak sobie pomyślałem, że sam grill w standardowym nadwoziu z czarnymi listwami chyba nie będzie dobrze wyglądał i jednak bardziej się zastanawiam nad zakupem nowego zamiennika grilla polift za 150zł... myślenie trwa
ps. spyfoto jak przyjdzie paczka
Ostatnio zmieniony 29 lis 2015, 17:58 przez Skasowany użytkownik 16629, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda będzie porysować to racja ale będę tym bardziej uważał przy wsiadaniu O dziwo taki mały rarytasik, data produkcji naklejona na każdej listwie 22.02.1999 (starsze niż moja Zosia), nówki sztuki, nigdy nie montowane (znalazłem tylko jedne używki na alle za niecałe 100zł, ale w opłakanym stanie). Więcej fotek:
Dodatkowo taki oto link
Jako wisienka na torcie - termin u lakiernika już ustalony - poniedziałek czas realizacji do końca miesiąca (święta, wiadomo), później dopiero listwy pójdą na swoje miejsce, może się grill ogarnie (miał być OPC, ale chyba jednak lepiej będzie pasował polift, się jeszcze zobaczy)
Minusem lakierowania jest jeden fakt - muszę pożyczyć auto ojca, niby fajne, Scenic 1lift w automacie, mi pasuje, ale ta benzyna... na stacji będę płakał, bo dziś tankowałem i wyszło mi spalanie 7,92 gazu/100km, a tam będzie tyle benzyny, przeżyjemy, czego się dla Zosi nie robi
Dodatkowo taki oto link
Jako wisienka na torcie - termin u lakiernika już ustalony - poniedziałek czas realizacji do końca miesiąca (święta, wiadomo), później dopiero listwy pójdą na swoje miejsce, może się grill ogarnie (miał być OPC, ale chyba jednak lepiej będzie pasował polift, się jeszcze zobaczy)
Minusem lakierowania jest jeden fakt - muszę pożyczyć auto ojca, niby fajne, Scenic 1lift w automacie, mi pasuje, ale ta benzyna... na stacji będę płakał, bo dziś tankowałem i wyszło mi spalanie 7,92 gazu/100km, a tam będzie tyle benzyny, przeżyjemy, czego się dla Zosi nie robi
Jeżeli chodzi o grill - za myślą Łukasza i Grzegorza poszukam, zastanowię się, choć bardziej widzi mi się ori poliftowy, tylko nie wiem czy warto brać nowy zamiennik za 150zł z alle, czy chrom nie zejdzie po roku. Zastanowię się nad Irmscherem choć trudno je wyhaczyć za dobre pieniądze i w dobrym stanie i najlepiej nówki może na yebayu się coś znajdzie tylko czy warto
Maćku - w poście ze zdjęciami jest link do aukcji, z której kupiłem, cena? widać za ile kupione
Maćku - w poście ze zdjęciami jest link do aukcji, z której kupiłem, cena? widać za ile kupione