Wcale nie tak szybko, bo 130 po dziurawej Wodzisławskiej drodze, aż mi się żal OPC zrobiłoSebu$ pisze:piekielnie szybkofredas pisze:szybko to mu poszło
Do następnego dobry człowiecze
ano takie jakie miałem tylko odnowione po kolizji.Aliass pisze:a jakie to alusie bo nic sie nie chwaliłes :>
Krzysiu. Wiem. Bardzo bym go chciał. Byłby zakończeniem całości panelu nawiewuryba1 pisze:Sebuś brakuje jeszcze ori przycisku LPG
no to daj na PW koszty.ryba1 pisze:Mogę Wam zrobić odłączalną kontrole trakcji.
Rafał,kacza1982 pisze:ps. odnowiony felunek to jednak odnowiony, a jeżeli to OPC to żal zakładać... podstawa to unikać krawężników
Widziałeś jakie felgi kupiłem na zimówki, o dziwo bardzo zadbane są i dzisiaj jak miałem wjechać na krawężnik to bardzo ostrożnie i pod bardzo dużym kątem... ja mam tylko 15" i balon 65, więc w sumie czym się przejmować, ale na 17" to jednak trzeba bardziej uważać... Po roku ocenimy Twoją uwagę na felunek hehehe. Wiesz sam jakie drogi w Wodzisławiu sąSebu$ pisze:Rafał,kacza1982 pisze:ps. odnowiony felunek to jednak odnowiony, a jeżeli to OPC to żal zakładać... podstawa to unikać krawężników
nie żal zakładać tylko unikać po prostu krawężników i innych dobrodziejstw ulicy.
Hehe na szczęście żadne z moich aut nie potrzebowało lawety ba przy dwóch pierwszych Beemkach nie dało by rady wjechać na ta lawetę bez ściągania przedniego zderzakakacza1982 pisze:taaaa, na lawecie chyba hehehhee