[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Dla mnie nr 1 lub 10 z tym, że 10tka 85% przewagi ale wybór i tak jest Twój a wiem, że wolisz pełniejsze koła. Tylko przy Stainmetzach musiałbyś upiększyć zaciski żeby się to prezentowało.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
A od wczoraj siedzi już zawias na Zosi okropne stuki już spowodowały przyśpieszenie montażu i i to było dobre posunięcie jak się okazało stare amortyzatory pamiętają koniec XX wieku wszystkie GM dwie sprężyny z przodu pęknięte po jednym zwoju po prostu makabra do tego najlepsze amory brak tłumienia wciśnięty amor nie wracał a wciskało się wszystkie cztery jednym palcem Jakim cudem ona przez tyle lat przechodziła przegląd na badaniu amorów ???
Teraz to jest jazda brak przechyłów nie wyrzuca zakrętów komfort no bajka jednym słowem obniżenie hmmm -40mm to to nie jest góra -25mm może jeszcze się sprężyny uklepią długi czas były nie ściśnięte
fotki wrzucę jak tylko pogoda dopisze obecnie jest powrót zimy
Teraz to jest jazda brak przechyłów nie wyrzuca zakrętów komfort no bajka jednym słowem obniżenie hmmm -40mm to to nie jest góra -25mm może jeszcze się sprężyny uklepią długi czas były nie ściśnięte
fotki wrzucę jak tylko pogoda dopisze obecnie jest powrót zimy
Ostatnio zmieniony 05 lut 2016, 07:18 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
No to na fotki czekamy oczywiście wszyscy. Jeszcze tylko dorzucę swoje 3 grosze do felg: Nie wiem czemu, ale lubię oryginalne felgi i mój wybór to Opel 7 spoke lub Astra Bertone, jakoś najbardziej mi podchodzą. Steinmetz wydaje się zbyt agresywny dla mnie. Oczywiście najlepsze dla mnie to Audi A8 - pełne, wyglądają jak kołpaki, super prezencja, ale nie w Zosi, to pasuje do grupy VAG, tutaj odpadają.
Uprzedzając pytania/hate itp. To jest kwestia gustu i buciki mają się podobać przede wszystkim Maćkowi, a nie nam
ps. powtórzę - dawaj foty, potem się spocik ukręci hehee
Uprzedzając pytania/hate itp. To jest kwestia gustu i buciki mają się podobać przede wszystkim Maćkowi, a nie nam
ps. powtórzę - dawaj foty, potem się spocik ukręci hehee
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Steinmentz'e poszły są inne ale jak widzę jak gość je w pełni odświeżył to chce mi się płakać tylko przód, a bęben zostawił stary cos mi tu nie gra więc jak się trafią jakieś inne to będę się interesował :>
Co do pełnych "monoblock" musi być albo w polerce albo w jakimś ciekawym "chromowym" kolorze do mnie tez przemawia nr.6 nie widziałem Zafiry A na nich jeszcze
Co do pełnych "monoblock" musi być albo w polerce albo w jakimś ciekawym "chromowym" kolorze do mnie tez przemawia nr.6 nie widziałem Zafiry A na nich jeszcze
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nom wyglądają jak dwa osobne elementy jeden wciska się w drugi że warte uwagi mówimy o nr 6
Ostatnio zmieniony 06 lut 2016, 06:40 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
kupa roboty i serca włożone w auto