Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ponieważ azjatycki odpowiednik taśmy 3M o nazwie M 3 3 nie daje rady, musiałem użyć czarnego silikonu, aby to przymocować. Udało się.
cdn ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Kolo72 pisze:Prawie jak Subaru :>
Zrób se jeszcze złote felgi
spadaj dziadu ...
sam se zrób i potem się ...
...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Dodało uroku ..... właśnie tak mi się wydawało, że tej cienkiej niebieskiej linii brakowało na tych drzwiach.... dopiero teraz to są drzwi ... A nie to co przedtem
...
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
Rafoooo pisze:Dodało uroku ..... właśnie tak mi się wydawało, że tej cienkiej niebieskiej linii brakowało na tych drzwiach.... dopiero teraz to są drzwi ... A nie to co przedtem
...
Dokładnie, mały detalik a jak zmienia wygląd
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Muszę przyznać że na drugim o wiele lepiej się prezentuje niż na pierwszym. Ale to chyba przez to światło, że się tak odbija.... dlatego nie otwieraj już nigdy drzwi
...
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.
Rafoooo pisze: dlatego nie otwieraj już nigdy drzwi
... ....