Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy mi się wydaje czy ten Dunlopy mają jakoś mało bieżnika jak na nowe opony ?
Jak pisałem wcześniej zdecydowałem, że letnie zakupię w późniejszym czasie. Czuję, że ten czas na zakup nadchodzi, nie śpieszy mi się, ale chciałbym wybrać najlepsze opony. Cena 300 zł/sztuka może być. Zaciekawiły mnie te dunlopy jak i te goodyear'y:
Ja mam Dębica Presto i jestem zadowolony. W testach tez dobrze wypadają. A teraz hankook ma akcje serwisową w montowanych salonowych samochodach. Producent podaje ze istnieje ryzyko wystrzalu opony. Zbyt cienka warstwa boczna opony. Ale tak na pocieszenie raczej to naszego rynku nie dotyczy.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2016, 12:51 przez @Marcin2628@, łącznie zmieniany 2 razy.
Zamówiłem komplet Michelinów Energy Saver + 205/55/16, w internecie opony miały dobrą opinię, napiszę tutaj jakie są wrażenia po założeniu opon, no ale to nastąpi pewnie w marcu a może i nawet kwietniu
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, 23:45 przez organista15, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jeżdżę na Michelinach Primacy 3 i sobie bardzo chwalę. Jedyny minus to taki, że są naprawdę głośne. Ale przyczepność na suchym jak i na mokrym rewelacyjna.
Dariusz-Lopez pisze:A ja mam taki dylemat prosze doradzcie czy kupowac 205/55R16 czy 225/45R17 ??? patrzac na wlew paliwa nie ma tam opcji 215 dlaczego
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Ja używałem pierwszy sezon Uniroyla Rain Expert3. Niezbyt głośna, fajna oponka która mnie nie zawiodła. Świetnie trzyma się podczas jazdy po deszczu a to istotne. Zużycie po kilkunastu tys. km nie zauważone. Polecam ją więc.