[B] - Sumik - Zafira B OPC - 2.0 T, 241KM - 2007r.
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
ryba1, nie spinaj się. Wojti ma rację. Zawsze musi byc po twojemu. Bo Ty wiesz, bo Ty to robisz. Zawsze jest że zły materiał, że za drogo, że nie tak
Każdy robi po swojemu. Jak kogoś stać to kupuje drogie graty. Jak ktoś nie wie jak coś zrobić to albo nauczy się na błędach albo odpuści. Ale nie należy wszystkiego negować bo tylko zniechęcasz ludzi do działania.
To nie jest miejsce żeby się kłócić Pokazałem że da się to zrobić dużo rzeczy tanio i własnymi siłami. Jak ktoś ma pytania to proszę pytać. Chętnie odpowiem i pomogę. Jak trzeba będzie to doradzę oczywiście w zakresie prac które wykonałem. Na własnym przykładzie wiem że nawet prace które wykonałem samemu udało by się wykonać jeszcze taniej. Przerobiłem temat i wiem że popełniłem kilka błędów ( które oczywiście poprawiłem, ale już coś mnie to kosztowało).
Każdy robi po swojemu. Jak kogoś stać to kupuje drogie graty. Jak ktoś nie wie jak coś zrobić to albo nauczy się na błędach albo odpuści. Ale nie należy wszystkiego negować bo tylko zniechęcasz ludzi do działania.
To nie jest miejsce żeby się kłócić Pokazałem że da się to zrobić dużo rzeczy tanio i własnymi siłami. Jak ktoś ma pytania to proszę pytać. Chętnie odpowiem i pomogę. Jak trzeba będzie to doradzę oczywiście w zakresie prac które wykonałem. Na własnym przykładzie wiem że nawet prace które wykonałem samemu udało by się wykonać jeszcze taniej. Przerobiłem temat i wiem że popełniłem kilka błędów ( które oczywiście poprawiłem, ale już coś mnie to kosztowało).
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
Marcin dla mnie to super robota ktora wykonales A co do IC to po twoich modach tez sie skusze na centralny
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, 17:09 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Manhunt666
- Model:
- Sumik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira B OPC 300+
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Manhunt666, ja Cie pogonie :>
To wlasnie ta Astra OPC widnieje w na kilku fotkach. Korzystajac z okazji z gory dziekuje za udostepnianie furki
Rafoooo, mam do sprzedania Icka To juz zawsze jakis krok do przodu. Zadzwon do Rm Motors i spytaj ile Ci powiedza za 1 cz downpipe-a. Zapewne cos kolo 450 zl. Rob program i bedziesz mial 240 KM i wiecej monentu niz w OPC.
To wlasnie ta Astra OPC widnieje w na kilku fotkach. Korzystajac z okazji z gory dziekuje za udostepnianie furki
Rafoooo, mam do sprzedania Icka To juz zawsze jakis krok do przodu. Zadzwon do Rm Motors i spytaj ile Ci powiedza za 1 cz downpipe-a. Zapewne cos kolo 450 zl. Rob program i bedziesz mial 240 KM i wiecej monentu niz w OPC.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2016, 08:08 przez Sumik, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir11111
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 340KM/480Nm
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z20LER
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT