[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Maćku, w mojej okolicy za regenerację tylnych zacisków zawołali 550zł za komplet na tył, dorzuciłem 40zł do tej sumy i mam nowy komplet Lucasa (dziś założony). Wydaje mi się że cena u Ciebie jest korzystna.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
mój mechanik kupował, z tego co wiem to zaopatruje się w inter team i intercarsMaćku pisze:Gdzie kupiłeś te lucasa? też myślę nad nówkami jednak i będę miał spokój na parę lat
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
To on ma dużo taniej osoba prywatna ma drożej w intercarsie oplex ma 668zł wraz z klockami trw
Ostatnio zmieniony 22 lut 2016, 22:45 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Proszę proszę..
Oznakowanie i ramki klubowe z daleka się w oczy rzucają
A tyle śniegu co masz u siebie to ja u mnie na pomorzu już daaawno nie widziałem...
Oznakowanie i ramki klubowe z daleka się w oczy rzucają
A tyle śniegu co masz u siebie to ja u mnie na pomorzu już daaawno nie widziałem...
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Maćku, fajne zdjęcia miło przypomnieć sobie jak wygląda śnieg
-
- Zafiromaniak
Tak już na zawiasie nie ma nisko tak jak Ci mówiłem, że wchodzi jeden palec może na przyszły rok kupię niższe sprężyny
Panorama zdjęć jest w kierunku Bielska-Białej
Panorama zdjęć jest w kierunku Bielska-Białej
Ostatnio zmieniony 24 lut 2016, 14:28 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
wypuścimy specjalną wersję zimowąWojti pisze:Oj nie starczy miejsca w tym kalendarzu Fotki super
-
- Zafiromaniak
Ostatnio dużo się działo przy Zośce która zrobiła mi nieplanowany zakup przez który nie dostanie w tym roku nowych opon letnich będzie musiała ten rok przelecieć na używkach przez jej wybryk...
Nie dało się już dalej jeździć na zepsutym zacisku tylnym który ukazał się wraz z wymiana na nowe tarcze i klocki... jak to mówią jak nie urok to sraczka
A więc dziś doszły nowe zaciski Lucasa oraz nowe osłony tarcz tylnych miały być wymienione wraz łożyskami no ale cóż jak już robię te hamulce na nowe to i wydałem te 70zł na osłony - a co!
Wraz z tymi zaciskami alufelgami zamknę wydatki zimowe i z resztą ruszamy w Kwietniu na wymianę czeka olej i filtry do tego ostatnio coś się sypło w klimatyzacji podejrzenia padają na cewkę sprężarki...
Jak na razie Zośka pochłania większą część budżetu domowego mam jednak nadzieję że to zaowocuje na następne sezony gdzie tylko pozostanie lanie benzyny i wymiany oleju
Nie dało się już dalej jeździć na zepsutym zacisku tylnym który ukazał się wraz z wymiana na nowe tarcze i klocki... jak to mówią jak nie urok to sraczka
A więc dziś doszły nowe zaciski Lucasa oraz nowe osłony tarcz tylnych miały być wymienione wraz łożyskami no ale cóż jak już robię te hamulce na nowe to i wydałem te 70zł na osłony - a co!
Wraz z tymi zaciskami alufelgami zamknę wydatki zimowe i z resztą ruszamy w Kwietniu na wymianę czeka olej i filtry do tego ostatnio coś się sypło w klimatyzacji podejrzenia padają na cewkę sprężarki...
Jak na razie Zośka pochłania większą część budżetu domowego mam jednak nadzieję że to zaowocuje na następne sezony gdzie tylko pozostanie lanie benzyny i wymiany oleju
Ostatnio zmieniony 25 lut 2016, 20:15 przez Maćku, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak